fbpx

„Hogyan írsz? Milyen témákkal foglalkozol? Mivel tudlak megbízni?” – kérdezik gyakran. Örömmel jelentem, hogy újraindul a Webszövegek referencia rovata, itt tudsz szemezgetni csapatunk legfrissebb írásaiból!

2023. szeptember-októberi referenciák:

szövegírás referencia

Cikkek és bejegyzések:

A MrSale oldalával régóta dolgozunk már együtt, gyakorlatilag a Magazin összes cikkét mi írtuk évekre visszamenőleg. A közelmúltban elkészült anyagok közül ez a kedvencem:

Az öltözködés története

A Biztosítás Szakértő szintén régi ügyfél, nem csak ebben a formában: Gábornak korábban több vállalkozása számára is írtam szövegeket. Sőt, ő volt az első, aki annyi munkát adott egyszerre, hogy segítséget kellett felvennem magam mellé, így lettek a minyonok.

Az infláció ellenére alig változtak az utasbiztosítások árai

A Knorr-Bremsével még az ügynökségen keresztül kezdtünk el együtt dolgozni, és bár a szoros együttműködés már véget ért, de külsősként továbbra is én írom a remek posztokat a kamionok fékrendszeriről a magyar és a közép-európai régió facebook oldalára is.  

Kattints és nézd meg facebook oldalukat!

Végül de nem utolsósorban egy nagyon fontos cikk a Premium Vision számára, ami rengeteg gyereket (és felnőttet) érinthet, ezért nagyon örülök, hogy megírhattam ezt a hasznos anyagot!

Félrediagnosztizált generáció? Lehet, hogy más áll a diszlexia és az autizmus hátterében

Személyesebb motorteszt:

A Csajok a Motoron oldala számára rendszeresen tesztelek Honda motorokat, ilyenkor teljesen a saját stílusomban, keresetlenül írhatok. Plusz az a munkám, hogy motorozzak, mi lehetne ennél tökéletesebb az életben?

Én vagyok Superman! Honda CB650R 2023 teszt

Néhány kedvenc Webszövegek social media poszt:

Ezeket szerettük és ezeket szerettétek legjobban az elmúlt hónapokban.

Tutorial: Hogyan készíts 1 havi posztot 10 perc alatt Canvában? – videó

Hogyan ne fogyj ki soha a témákból? – Tartalommarketing tervezés egész évre

Honnan jött a „minyonok” elnevezés?

Legfrissebb blogbejegyzések:

Ha még nem láttad volna – a saját oldalamon is újra egyre több tartalom jelenik meg, a közelmúltból ezek a legérdekesebbek:

AI és ChatGPT… hogyan használd és hogyan NE használd a vállalkozásodban?

Miért fontos a helyesírás? Egyáltalán fontos-e még 2023-ban?

Mentorálás:

Szigeti Zsolt Referencia

Ez egy prémium szolgáltatás, aminek az a lényege, hogy egy konzultáció után 10, általad választott szöveget átnézek, szerkesztek, és közben folyamatosan kommentálom, mit, miért változtattam, és mire figyelj oda a szövegírás során. Sőt, tippeket is adok a vállalkozásod, marketinged, weboldalad fejlesztésére. Legfrissebb mentoráltam, Szigeti Zsolt (Ügyviteli Szoftverek) igazán szívhez szóló levelet írt:

„A mentorprogram a végére olyan lett, mint egy önismereti tréning, pedig csak úgy volt, hogy átnézed a szövegeimet. 😊

Megdöbbentő, hogy ennyi energiát fordítottál erre, pedig elintézhetted volna néhány megjegyzéssel is. Arra pedig, hogy szakmai szövegeket (informatika, pénzügy, logisztika) úgy írtál át teljesen, mintha eddig csak ezzel foglalkoztál volna, már tényleg nem találok szavakat.

Természetesen* az is lehet, hogy ezt minden szövegíró így csinálja, és csak nekem ilyen különleges. Szerintem viszont ehhez nem elég az, hogy valaki profi szövegíró legyen, ehhez annál sokkal több kell. Még az adott szakterületeken évek óta dolgozók többsége sem tudna összefüggően néhány értelmes mondatot írni a témáról, pedig nekik ez a szakmájuk.

Az emberek döntő többsége, a munkában és a magánéletben is, általában mindig többet állít magáról, mint a valóság. Aztán minél jobban megismerjük a másikat kiderül, hogy a fele sem igaz.

Nálad ez pont fordítva van. Szakmailag és emberileg is tele vagy pozitív meglepetésekkel!”

A mentorálás egy nagyon személyre szabott dolog, ezért nincs rá külön értékesítési oldal, nincsenek automatizmusok; ha szeretnél róla többet tudni, írj egy emailt és szívesen mesélek róla!

Ahol a figyelemfelkeltő, ellenállhatatlan, hatékony webszövegek születnek.

Szolgáltatások

  • Marketing szövegírás
  • Tartalommarketing
  • Keresőoptimalizálás
  • Sales oldalak