fbpx

Bemutatkozás

Nagy Tímea birge vagyok, a kis- és középvállalkozások marketing szövegírója.
Szólíthatsz Tímeának vagy birgének, utóbbit jobban szeretem.

Hogyan lettem szövegíró?

Már óvodás-kisiskolás korom óta írok, a főiskola alatt és után hobbi-újságíróként, marketing gyakornokként, majd főállású marketing szövegíróként dolgoztam. Ez utóbbinál kezdett körvonalazódni, hogy valóban értem a szakmámat, hiszen itt már mérték is a szövegek hatékonyságát, és a hirdetéseim rendre jól teljesítettek, az olvasók végigolvasták, kattintottak, vásároltak, konvertáltak.

Évekkel később – immár vállalkozóként – egy szakmai rendezvényen megismerkedtem valakivel, akiről kiderült, hogy korábban olvasta ezeket az írásokat – és annyira hasznosnak találta, hogy le is mentette őket egytől-egyig, és innen inspirálódott, amikor a saját marketing szövegeit készítette!
Azt hiszem, mai napig ez az egyik legnagyobb dicséret, amit valaha kaptam:)2014-ben ezzel a háttérrel vágtam bele saját szövegírói vállalkozásomba.

Büszke vagyok arra, hogy a mai napig elsősorban ajánlásokból jönnek az új megrendelőim, vagyis a régebbi partnereim viszik a hírem, és javasolják a rokonaiknak, barátaiknak és ügyfeleiknek, hogy velem dolgoztassanak.
Hát ennyire elégedettek velem.

Mivel tudom, hogy elfoglalt vagy és nincs időd hosszasan elmélyedni (ön)életrajzomban és kvalitásaim széles spektrumában, pontokba szedtem, hogy milyen szövegíró vagyok:

 

Megbízható
Megrendeled, megírom.
Ha nem tetszik, kijavítom.
Vagy újraírom.

A munkámra mindig 100% elégedettségi garanciát vállalok.

Pontos
Eleged van már a kivitelezőkből, akik „előre nem látott okok miatt” napokat-heteket csúsznak az anyaggal?

Én mindig előre egyeztetek veled, hogy mikor kapod meg a kész szöveget.

Nagyon-nagyon ritkán kell azt mondanom: „Bocsánat, nem készült el időre, kérek egy kis haladékot.”

Olyan viszont már többször is előfordult, hogy a megbeszélt határidőhöz képest napokkal korábban küldtem el a végleges anyagot.

Etikus
Soha nem dolgozok a konkurenciádnak, nem adom ki a titkaidat, és nem beszéllek ki a hátad mögött. Szerződést kötünk, és számlát adok a végén. Ez nálam alap.
Képzett
Nem csak egy hétvégi szövegíró kurzust végeztem el, hanem évekig tanultam (főiskola, egyetem, egyéb képzések), és szakmai tapasztalatot is bőven szereztem.

Kiknek írok? Hogyan írok?

Nézz bele a munkáimba!

Ahol a figyelemfelkeltő, ellenállhatatlan, hatékony webszövegek születnek.

Szolgáltatások

  • Marketing szövegírás
  • Tartalommarketing
  • Keresőoptimalizálás
  • Sales oldalak