fbpx
birge és a webszövegek bemutatja:

 

 

Írd meg magad!

Tankönyv és munkafüzet vállalkozóknak

 

„Gyakorlati kézikönyv és munkafüzet, amely tényleg segít megtanulni írni, méghozzá élményszerűen: hiánypótló cucc.”

Mészáros Róbert

Brandbirds

WHY

Miről szól?

Természetesen a szövegírásról. Konkrétabban a marketing szövegírásról, annak számtalan fontos „tartozékával”:

w

Pszichológia

v

Varázsszavak, amik konvertálnak

Hogyan írj a weben

Értékesítés

k

A szövegek felépítése

t

Mit tegyél, ha nem jut eszedbe semmi

P

Rengeteg sok feladat, hogy ne csak olvasd, hanem csináld is!

Biztos voltam benne, hogy ez is tele lesz frappáns ötletekkel, intelligens meglátásokkal és persze egy csomó humorral.

„Nagyon kíváncsi voltam már birge könyvére. Mióta egy marketing fesztiválon láttam az előadását, biztos voltam benne, hogy ez is tele lesz frappáns ötletekkel, intelligens meglátásokkal és persze egy csomó humorral. A könyvben nagyon jól összeszedte azokat a tudnivalókat, ami minden kisvállalkozónak a hasznára válik majd, hogyha szöveget akar írni a honlapjára vagy a hirdetéseihez.
Még úgy is kaptam új nézőpontokat, hogy egyébként napi szinten foglalkozom írással. Ha valaki végigcsinálja a feladatokat, akkor nemcsak gyakorolja az írást, hanem máris kész bogbejegyzései, facebook posztjai lesznek, amiket azonnal felhasználhat. Mivel rendesen jegyzeteltem olvasás közben, ha nem jön az ihlet, már tudni fogom, hogy hova nyúljak.”

Wéber Anikó, NaNa

csajokamotoron.hu

Mire a könyvet kiolvasod…

…és a munkafüzetetet kitöltöd, megírsz több

blogbejegyzést

bemutatkozást

sales oldalt

hírlevelet

történetet

Azonnal elkezdheted felturbózni a marketingedet – és hamarosan érezni is fogod a hatását!

Melyik csomagot válaszd?

Akkor jársz a legjobban, ha a könyvet a munkafüzettel együtt kéred.

Nem csak anyagilag: a kettő együtt igazán ütős, ez fog valóban előre vinni. Igen, így nagyobb befektetés, de jóval nagyobb és gyorsabb a megtérülése is. Ha csak 1-2 szöveget írsz meg a tanultak alapján, máris visszahozta a pénzt. 

 Én is sok-sok elméleti anyagon rágtam át magam az évek folyamán, beleértve a főiskolai, egyetemi és egyéb marketinges-szövegírós-vállalkozós tanulmányaimat, és azt tapasztaltam, hogy amit csak elolvas az ember, annak a töredéke marad meg.

 Amit viszont begyakorol, az évekkel később, álmából felkeltve is menni fog – és ez az igazi tudás:)

„Nagyon szuper lett a könyvecskéd! Igaz még csak a negyedénél járok, de ma alig látok a kialvatlanságtól. Már férj szólt rám, hogy tegyem le és aludjak végre!” 

Mayerné Répás Adrienn

ReAd blog

FEATURED

A szerzőről

Nagy Tímea birge vagyok, a kis- és középvállalkozók marketing szövegírója

Figyelemfelkeltő, ellenállhatatlan és hatékony szövegeket írok már 2011 óta – és most megtanítalak arra, hogyan írhatod meg te is gyorsan és hatékonyan a saját szövegeidet.

A könyvbe és a hozzá tartozó munkafüzetbe több mint 20 évnyi tanulást, 13 évnyi szakmai és 4 évnyi oktatói tapasztalatot sűrítettem bele szórakoztató és hasznos formában.

Ígérem, hogy élvezni fogod a tanulás (majdnem) minden percét!

Kiderült, hogy nemcsak akarok, hanem szeretek is írni.

„Mi közöm a szövegíráshoz? Most már egyre több. És ennek nagyon örülök!
A kisvállalkozók tipikus életét élem. Amellett, hogy motoros túrázókkal foglalkozom, kezelem a bankot, figyelem az adózást, takarítom az irodát, karbantartom a honlapomat és szöveget írok. Kiderült, hogy nemcsak akarok, hanem szeretek is írni. És hogy az irományom webszöveggé vált, azt Birgének köszönhetem. Mert úgy tanított, hogy értettem; mert úgy javított, hogy a stílusom megmaradt; mert úgy terelgetett, hogy a szövegelésemből egyszer csak szöveg lett.
Erről az összetett folyamatról szól a könyv. Nálam működött. Próbáld ki nyugodtan, csak az lesz a mellékhatása, hogy pontosabban, céltudatosabban fogsz majd írni.

(És ha gyorsan, pontosan tudok jó szöveget írni, több időm marad motorozni. Tiszta haszon.)”

Schön Brigitta

...and ride

Garancia

Ha nem tetszik a könyv, írj egy emailt az info@webszovegek.hu címre, és visszaadom az árát. Vissza sem kell küldened, valamire biztos jó lesz még… gyújtósnak, asztalt kitámasztani, préselhetsz benne leveleket a gyereked iskolai házijához…

„Az eddigiek alapján főhelyre kerül a polcomon. ”

Kovács Sándor Csaba

Gyakran ismételt kérdések

Kinek hasznos az Írd meg magad! Szövegíró tankönyv?

Elsősorban olyan vállalkozóknak írtam, akik a kezükbe akarják venni a saját marketingjüket. Mindegy, hogy te magad akarod megírni a szövegeidet, vagy a kiszervezés során szeretnéd pontosan tudni, hogy mi a dolga a szövegíródnak, ez a könyv egészen biztos, hogy hasznos lesz!

Már korábban végigjártam a tanfolyamod. Nekem is hasznos lesz birge könyve?

Igen:) Bár természetesen van átfedés a tanfolyam és a könyv leckéi között, de sok új példával, ropogós feladatokkal, felfrissített okosságokkal turbóztam fel, hogy igazán hasznos legyen – akár jártál már a tanfolyamomra, akár új még az egész.

Én egész jól tudok szövegeket írni, van értelme megvennem a szövegíró tankönyvet?

Ha természetes tehetséged van az íráshoz, az tök jó! A könyv abban segít, hogy megismerd a marketing szövegírás alapjait, a pszichológiai hátteret, megtanuld, mi miért működik (vagy nem működik) a weboldalakon, sales oldalakon, blogokban.

Az ebookhoz is tartozik munkafüzet?

Nem, a munkafüzet csak nyomtatott formában kapható, hiszen írni kell bele, meg firkálni, sőt, még olyan elvetemült dolgot is ajánlok benne, hogy tépj ki bizonyos oldalakat… és ezt elektronikus formában nehéz kivitelezni;)

Ha szeretnéd, az ebookodhoz külön is kérhetsz munkafüzetet, ennek mikéntjéről kapsz majd egy emailt a megrendelésed után.

Hogyan fizethetem ki a Webszövegek könyvet?

Bankkártyával vagy átutalással tudsz fizetni, és a számlázz.hu-tól fogod megkapni a számlád.

Hogyan kapom meg az Írd meg magad! könyvet?

Ha az ebookot választod, a letöltési linkjét a pénz beérkezte után 24 órán belül megkapod.

A klasszikus papírkönyvet és -munkafüzetet 1 munkanapon belül küldöm az MPL futárszolgálattal.