fbpx
webszövegek referencia március-április

Nézzük, mivel foglalkozott a Webszövegek az elmúlt időszakban? Íme egy kis rövid merítés azokból a munkákból, amikre a legbüszkébb vagyok:)

(Igen, a referenciák sajnos sokkal ritkábban frissülnek, mint szeretném, de vagy az ügyfelekNEK, vagy az ügyfelekRŐL írok, a kettő együtt nem mindig megy;))

MrSale Öltönyáruház

A sort szokás szerint a MrSale nyitja, mint legnagyobb megrendelő, akiknek már én magam sem tudom összeszámolni, hány szöveget írunk havonta, de az biztos, hogy a teljes csapat, mind a 4 minyon szokott rajta dolgozni. Szerencsére szuper, összeszokott team, így a nagy mennyiség ellenére is gördülékenyen megy a dolog, minden héten időben kikerülnek a posztok.

Mivel nekik legtöbbször a feltöltéseket és a képek beillesztését is én csinálom, ezért néha extra kihívások is vannak a munkában, a tablóképekről szóló cikkben például grafikusi skilleket is fel kellett szednem gyorsan. Nem akartam egyetlen létező osztály képét sem felhasználni egy kereskedelmi oldalon, a kiemelt kép tehát az én munkám, a MrSale (nemlétező) stock diákjairól:)
(Grafikusi feladatokat azért még nem mernék vállalni.)

Az én kedvencem az elmúlt időszakból amúgy a klubzakóról és a tweedről szóló cikkek, mert mindig is érdekeltek a divat, a történelem és a társadalom összefüggései.

Viki Vakáció

Viki olyan, mint az okos lány, és persze ő maga is egy okos lány. Kezdő és rutinos vállalkozó egyszerre, aki már régóta horvátországi apartmanokkal foglalkozik, de csak most jutott el odáig, hogy készítsünk neki valódi weboldalt és Facebook-oldalt. Nagyon élveztem a munkát, különösen azt a részt, ahol Vir sziget és környékének látnivalóit kell bemutatni. Különösen a borongós időben igazán kellemes volt napsütötte fotókat, videókat nézni és infokat gyűjteni a gyönyörű természeti kincsekről!

(Ha eddig nem tudtad, a szövegírás mellett idegenvezető is vagyok, így ez különösen közel állt a szívemhez.)

Máté Noémi Pilatest

Noémi volt a másik, akivel nagyon élveztem a közös munkát, Noémi ugyanis pont olyan lelkes, pörgős csaj, mint én:) Olyan volt megírni az új sales oldalát, mintha csak magamnak írtam volna. Annyira jól sikerült a végeredmény, hogy pont ezért nem lett még publikus; olvasd csak el a kommentet a facebook posztom alatt!

Kontent Riszájkling Workshop

Az ügyfelek mellett igyekeztem természetesen a saját anyagaimon is dolgoztam. A februári Kontent Riszájkling webinárból például 2 új verziót is vágtam:

  1. egy teljes anyagot, amiből igyekeztem kiszedni minden sallangot, ami olyan idegesítő a webinárok felvételeiben, például a hang- és képellenőrzést, a bakikat és az emberek üdvözlését, vagy oda nem illő témákat. A végeredmény egy 55 perces masszív tudáshalmaz lett, amit fizetős termékként értékesítek.
  2. egy rövidített, 10 perces összefoglalót, amiben igyekeztem a legfontosabb sarokpontokat és legjobb pillanatokat összegyűjteni. Ez persze messze nem ad annyi tudást, mint a teljes, de már így is nagyon hasznos azoknak, akik szeretnének fenntartható tartalommarketinget tervezni. Ez ingyenesen hozzáférhető, itt tudsz regisztrálni rá.

Ha még több referenciát szeretnél látni, kövesd a Birge webszövegei oldalt, vagy nézd meg, mit mondtak rólam az ügyfeleim!

Ahol a figyelemfelkeltő, ellenállhatatlan, hatékony webszövegek születnek.

Szolgáltatások

  • Marketing szövegírás
  • Tartalommarketing
  • Keresőoptimalizálás
  • Sales oldalak