fbpx

Milyen volt két hét alatt két konferencián is részt venni? Nagyon jó. Nagyon inspiráló. Nagyon fárasztó😊 Még mindig a hatása alatt vagyok, zsong a fejem, és próbálom rendszerezni a gondolataim – no meg a jegyzeteim, a begyűjtött infokat, névjegykártyákat, prospektusokat, stb.

Home Staging konferencia – TikTok TitKok előadás

Pár hónapja megkeresett a Magyar Home Staging Egyesület, hogy tartsak egy előadást a konferencián, aminek fő témája a közösségi média használata lesz a home stagerek számára. Nagyon izgalmasnak találtam, és persze ilyenkor mindig az első kérdésem az, hogy mi az a téma, ami most legérdekesebb/legnagyobb kihívás számukra, mivel készüljek? Hiszen az az elvem, hogy egy előadás akkor jó, ha valóban valami olyat kap tőle az ember, amit azonnal használni is tud.

A válasz a TikTok volt, aminek nagyon örültem, mert felhasználóként és marketingesként is nagyon szeretem a felületet.

Hamarosan egy másik posztban elmesélem az én TikTok történetemet is, de most nem az a lényeg:)

Természetesen nem csak az előadás alatt voltam ott; vittem a könyv és a munkafüzet friss, ropogós 2. kiadásából, és egy különleges ajánlattal is készültem a résztvevőknek. Ezen a rendezvényen az asztal bent volt az előadótérben, úgyhogy szerencsére minden előadást végighallgattam. Érdekes élmény volt; először Wolf Gábor mesélt arról, hogy nincs szükség szövegíróra, mert itt az AI, majd Dallos Zoltán a videós marketingről tartott előadást, érintve az én előadásom témájának több pontját, ilyen felvezetés után jöttem én… Nem volt más választásom, menet közben kellett úgy alakítani, hogy reflektáljak az előző két előadóra, ne ismételjem, amit már elmondtak, de kiegészítsem a saját, személyes és szakmai tapasztalataimmal.

írdmegmagad_könyv_Mockup_04

Szeretnél még többet tanulni a szövegírásról?

Megjelent az írd meg magad! szövegíró tankönyv vállalkozónak, amibe 336 oldalnyi tömény okosságot írtam bele a szövegírásról, vásárlói pszichológiából, vállalkozásról, tartalommarketingről, értékesítésről…

Végül szuperül sikerült, a közönség nagyon jófej és interaktív volt, természetesen kicsit megdolgoztattam őket is😊

Pár nappal később ezeket a visszajelzéseket kaptam:

„Inspiráló volt, hogy az előadó a saját példáján keresztül mutatta be, hogy neki ugyanolyan nehézséget okozott megjelenni a tiktokon, mint bármelyikünknek és tanácsokat kaptunk tőle, hogyan lehet ezt az ellenállást leküzdeni. Követni fogom ezentúl a tippjeit.”

„Tímea nagyon jó előadó, szívesen hallgatnák tőle előadást a szövegírásról, a FB, insta stb tartalmak specifikációjáról.”

„Tetszett a gyakorlati megközelítés és az, hogy saját példákat is felhozott. Segített pozícionálni, hogyha szeretnék megjelenni ezen a platformon, akkor azt milyen stratégia alapján tegyem meg.”

Marketing Évtervező Tábor 2023

Rettentő boldog vagyok, hogy ott lehettem a do!marketing rendezvényén, amit több résztvevő is a „legjobb konferencia ever” névvel illetett😊

Ezen a rendezvényen „sajnos” akkora volt a pörgés az asztalnál, hogy nem igazán volt lehetőségem bemenni és belehallgatni az előadásokba, de azért egy-egy rövidebb részletet sikerült elcsípni. Hihetetlen, hogy már az is mekkora inspirációt adott, sőt, az egyiknél annyira megszállt az ihlet, hogy rögtön ott helyben meg is írtam egy sales anyagot.

Egy ilyen konferencián kiállítani, emberekkel beszélgetni és a nap végén is mosolyogni rettentő fárasztó, és nem kis kihívást jelent. Ezt megelőzően pedig heteken át készülök, hiszen minden alkalommal összeállítok egy (vagy több) speciális ajánlatot a résztvevőknek, ahhoz meg kell írnom a landing oldalt és a leveleket. És természetesen kell dekor, szórólap, marketing anyagok az asztalra… Az egyik legnagyobb kihívás pedig odacipelni a körülbelül 15-20 kilós írógépemet, ami mindig az asztal fő dísze és a látogatók kedvence😊

A Marketing Évtervező Táborban 2 célcsoportra készültem:

  1. Akik még a vállalkozás kezdeténél járnak, vagy szeretnek mindent kézben tartani, ezért meg akarják tanulni, vagy fejleszteni a szövegírási skilljeiket. Nekik természetesen vittem könyvet, munkafüzetet és egy Titkos Ajánlatot is, egy kiscsoportos, maximum 10 fős Storytelling Workshopra lehetett jelentkezni kedvezményesen.
  2. Azok, akik nem akarnak a vállalkozás minden apró-cseprő dolgával személyesen foglalkozni ,és inkább kiszerveznék a szövegírást. Természetesen ők szintén feliratkozhattak egy Titkos Ajánlatra. Az ő esetükben az előregondolkodást háláltam meg azzal, hogy ha negyedévi szövegírást megrendelnek egyszerre, akkor különleges kedvezményt kapnak.

És mindkét tábor számára kisorsoltam pénteken egy ajándék konzultációt is, hogy segítsek a terveik megvalósításában.

Videós beszámoló:

https://www.tiktok.com/@birge.webszovegek/video/7303278576672066849?_t=8hV5xAxzaS0&_r=1

Körülbelül egy hónapon volt abban, hogy a két rendezvényre felkészüljek, és nem túlzok, ha azt mondom, hogy a végére hullafáradt voltam – de rettentő boldog! Remek beszélgetések voltak a standnál, remek kérdések jöttek (amiből hamarosan lesz egy újabb GYIK poszt-sorozat), remek témák merültek fel és persze remek emberekkel ismerkedtem meg.

Köszönöm a szervezőknek, hogy ott lehettem, köszönöm a HSK segítőmnek, Vivinek, hogy segített a standon, és asszisztensemnek, Ancsának, hogy a MÉTten 2 napon át tartotta a frontot, igazán hősies munkát végezve.

Mondanám, hogy egy kicsit most pihenek, de a háttérben már új felkérést kaptam egy új izgalmas projectre… amiről hamarosan mesélek😊

Ahol a figyelemfelkeltő, ellenállhatatlan, hatékony webszövegek születnek.

Szolgáltatások

  • Marketing szövegírás
  • Tartalommarketing
  • Keresőoptimalizálás
  • Sales oldalak