fbpx

In medias res, magyarul csapjunk a lecsóba; ez futott át agyamon, amikor elvállaltam a részvételt a 2012-es expón az A4 Creative színeiben. Szó szerint, hiszen dizájnjukhoz passzolva én is lilába bújtam, bármennyire is pocsékul állt:)

Így nézett ki a stand:

 

Először voltam ilyen rendezvényen és bevallom őszintén, elég nagy elvárásokkal indultam hajnalban a helyszínre. Szerencsére nem kellett csalódnom, legalábbbis nem nagyon; standunknál akkora volt az érdeklődés, hogy esélyem sem volt felkeresni a többi kiállítót vagy bele-bele hallgatni az előadásokba, ahogy eredetileg terveztem. Pedig a teremből kihallatszó tapsviharból ítélve érdemes lett volna:)

Kedves olvasó, most inkább nem is traktállak azzal, hogy megosszam veled, hogy mégis milyen hasznosan telt a napom, és hogy milyen szokatlan felkérésekkel kerestek még; alighanem hamarosan kénytelen leszek új szolgáltatásokat is felvenni a tevékenységi körbe; legyen ez mind-mind meglepi.

Foglalkozzunk helyette inkább olyannal, ami közvetlenül Téged érint; ha ezt olvasod, vagy igazi Early Bird vagy, aki a blog indulásakor már velem tartott, vagy egy későbbi, ám igén lelkes Olvasó, aki egészen idáig visszaolvasott. (ez esetben e blogbejegyzés igazi időkapszula, hiszen 2012. október 4-én írom neked e sorokat, amikor valószínűleg te még nem is hallottál rólam).

Bármelyik csoportba is tartozol, jutalmat érdemelsz, egy korlátlanul felhasználható kedvezményt, amit eredetileg az expo látogatói számára állítottam össze, ám ők is csak egy bizonyos ideig használhatják fel. Te viszont igazi időutazó vagy; mindegy, mikorról érkezel, lehet akár 2016 is (így legalább tudom, hogy 2012-ben is elmaradt a világvége), vagy 2040, vagy bármennyi: ha 10.000 karakternél hosszabb szöveget rendelsz nálam, ezt az első 10.000 karaktert féláron adom, ami jelenlegi árfolyamon 15.000 Ft megtakarítást jelent. Persze 2016-ig ki tudja, mekkora infláció várható, lehet, hogy most 50-, 100-, vagy 1.000.000 Ft-ot spórolok neked!

Bármennyibe is kerüljön az aktuális árfolyamon: te féláron kapod!

A jelszó: Expo2012

Itt tudod felvenni velem a kapcsolatot és féláron megrendelni az első szövegedet!

Ahol a figyelemfelkeltő, ellenállhatatlan, hatékony webszövegek születnek.

Szolgáltatások

  • Marketing szövegírás
  • Tartalommarketing
  • Keresőoptimalizálás
  • Sales oldalak