fbpx

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy birge, a szövegíró. Birgének már nagyon régi vágya volt, hogy kiadjon egy könyvet, de nem ám akármilyet; olyat, ami vállalkozók százainak teszi majd szebbé az életét!

Hogyan?! 

Hát úgy, hogy a könyvvel együtt ad valamit, amire minden vállalkozónak a legnagyobb szüksége van, és amiből mégsincs elég soha senkinek; 

 

Időt és pénzt. 

  1. Időt azzal, hogy ha a jövőben leülnek szöveget írni, nem kell majd órákat görcsölniük az üres szövegszerkesztő fölött, mert szinte maguktól jönnek a szavak a szájukra (pontosabban az ujjukra).
  2. Időt azzal, hogy ha mégis kiszervezik a szövegírást, akkor egy nyelvet beszélnek majd az alvállalkozóval, nem kell több körös egyeztetésekbe bonyolódniuk. Profi briefet adhatnak át, amiből a szövegíró profi anyagokat tud készíteni, méghozzá rekordsebességgel.
  3. Pénzt azzal, hogy ha akarják, meg tudják írni a saját szövegeiket, és – főleg a vállalkozás elején, amikor minden fillér számít – ne kelljen szövegíróra költeniük.
  4. Pénzt azzal, hogy olyan szövegeket tudnak írni, amik valóban bevételt termelnek, akár közvetlenül (például egy sales oldal esetén) akár közvetve (mert a rendszeres tartalommarketing, a SEO, vagy egy ütős bemutatkozó oldal eredménye hosszú távon fog megtérülni.)
  5. Pénzt azzal, hogy ha mégis kiszervezik a szövegírást, legyen elég ismeretük ahhoz, hogy meg tudják különböztetni a profi szövegírót a kóklerektől, ne szórják feleslegesen a pénzt. Amikor pedig megbíznak valakit, pontosan tudják, mit várjanak el tőle – lásd 2-es pont.

Így született az Írd meg magad! szövegíró tankönyv vállalkozóknak. 

Viccesen azt szoktam mondani, hogy azért írtam, met épp nem volt jobb dolgom a kijárási korlátozások első hulláma alatt, de ez csak részben igaz; már régóta álmodoztam egy saját könyvről, és 2019 telén, Balin határoztam el, hogy meg is írom. Maga a kézirat valóban pár hét alatt készült el, majd még hónapokig csiszolgattam, mert mindig eszembe jutott még valami, mint Colombonak:D. De valójában a több mint 20 évnyi tanulás, 13 évnyi szakmai és 4 évnyi oktatói tapasztalat mellett beleírtam a szívem-lelkem is. Mindent megtettem azért, hogy valóban hasznos legyen, sőt, a lehető leghamarabb behozza az árát, majd egyre nagyobb és nagyobb bevételeket érj el a tanultak segítségével.

A koncepció persze sokat finomodott még menet közben. Folyamatosan monitoroztam az igényeket, konkrét vállalkozásokra konkrét példát írtam bele, sőt, egy 64 oldalas munkafüzet is készült hozzá, hogy ne csak olvasd, hanem csináld is!

De ez még csak a kezdet, az első lépés a holtomiglan-holtodiglan tanulási folyamatban. Akinek ugyanis fontos önmaga folyamatos fejlesztése, az mindig többre vágyik, mint egy könyv; többet akar tudni az egyes témákról, személyre szabott válaszokat akar, vagy éppen kérdései vannak az olvasottakkal kapcsolatban.

Ezért a könyv mellé kedvezményes konzultációs lehetőségeket és egy egyénre szabott mentoring-programot is összeállítottam, ahol mindenben támogatom azt, aki tényleg tanulni akar. A kezdetektől egészen a profi, vevőcsábító, bevételtermelő szövegek elkészítéséig. (Ha már megvetted a könyvet, ezekről a lehetőségekről emailben kapsz majd értesítést, figyeld a postaládádat!)

Idáig tart az én történetem, most rajtad a sor: Írd meg magad! Én mindent megteszek, hogy segítsek benne:)

"...joggal mondható letehetetlennek. "

Nekem a legjobban a gyakorlatiassága tetszik a könyvnek+ munkafüzetnek. Szakmai könyv létére olvasmányos, joggal mondható letehetetlennek. Ráadásul a munkafüzettel együtt tényleg végig megy az ember az értelmezésen is, nem csak olvas. Szóval nagyon hálás vagyok, hogy Rád s a könyvedre találtam.

Boldis-Molnár Anna

Ahol a figyelemfelkeltő, ellenállhatatlan, hatékony webszövegek születnek.

Szolgáltatások

  • Marketing szövegírás
  • Tartalommarketing
  • Keresőoptimalizálás
  • Sales oldalak