fbpx

Mi történt októberben és novemberben? A marketing expo előtt is volt élet, utána pedig iszonyatosan felgyorsultak a dolgok, sok új ügyfelem lett, akikkel most zárul le az első közös hónap. Eddig még mindenki kérte a folytatást:) Ebben a 2 hónapban eddig 237 új szöveg készült, ebből mutatok most egy csokornyit, referenciaként.

Enjoy!

Nézzük, milyen izgalmas írások születtek októberben és novemberben:

Cikkek, blogbejegyzések

Cikk angol nyelven

The secret meaning of the colors of the flowers – egy hosszú együttműködés kezdete, a The Roseland Company-nek magyarul és angolul is én írom a blogját

Weboldal

Assenav Street – a minőségi aszfalt

Sales oldal

Skrill prepaid bankkártya

Könyv

Megjelent a Közel Keleti Karma – Dubaj másképp, egy szórakoztató, csajos sztorigyűjtemény, amiben szerkesztőként vettem részt. Ez már sorrendben az 5. könyv, aminek a kiadásában segíthettem:)

…és ez persze még mindig csak ízelítő: október-novemberben összesen 237 szöveg született:)

Végre nem kellett magyaráznom, hogy milyen szövegekre van szükségem, csak egyeztettük az aktualitásokat és azt kaptam, amit vártam, pedig a téma nem is nőies és nem is egyszerű. Köszönöm! 🙂

Somogyi Kinga

Filtershop Kft

Ha jól számolom, akkor ez már a harmadik megrendelésem, amit Timi időben és várakozáson felül teljesített.
Kértem tőle az elmúlt fél évben három sales oldali szöveget, három teljesen különböző témában. (Sport, Történelmi könyv és Banki szolgáltatás témákban!)
Mindhárom témába bele ásta magát és olyan szöveget irt, ami mind az eladó mind a megrendelő sőt még SEO szempontból is jól muzsikál.
A banki sales oldal kiegészítése érdekében pedig még Facebook hirdetési szövegeket is írt, melyek egy-egy fontos témát részletesebben és ember-központúan mutatnak be.
Csak így tovább. Köszönöm a munkád!

Erdős Márk

Skrill Budapest

Ez a cikk már régebbi, ezért előfordulhat, hogy a partnerek oldalai megváltoztak, vagy törlődtek. Frissebb referenciákért nézd meg az újabb bejegyzéseket, vagy írj, és küldök egy személyre szabott válogatást a legújabb írásokból.

Ahol a figyelemfelkeltő, ellenállhatatlan, hatékony webszövegek születnek.

Szolgáltatások

  • Marketing szövegírás
  • Tartalommarketing
  • Keresőoptimalizálás
  • Sales oldalak