fbpx

Ironikus, de a szövegírónak a saját szövegeire van a legkevesebb ideje. Visszasírom a régi szép napokat, amikor még természetes volt, hogy a blogom mindig friss, a hírlevelem pedig pontosan érkezik!

Ciki, igaz?

De talán megértőbb leszel, ha elárulom, mi mindennel foglalkoztam mostanában: az elmúlt pár hónap azzal telt, hogy messzire elhagytam a komfortzónámat és olyan dolgokba vágtam bele, amik korábban nem szerepeltek a Webszövegek.hu terveiben. Némelyiket nagyon élveztem, másokat nem mindig, de végül egytől-egyig mindegyikre nagyon büszke vagyok!

Figyelem, nagyon hosszú blogbejegyzés következik, de megéri elolvasni, mert lerántom a leplet a Nagy, Titkos Projectről, amiről mostanában sok szó esett! (és sokan rágták a fülemet, hogy mi lehet az, de én hősiesen kitartottam a titoktartás mellett.)

Eltűnésem kezdődött márciusban, amikor egy nagyon izgalmas dologba vágtunk bele: Nagy Krisztina, a szakmai személyes márka Vérnyula felkért, hogy segítsek neki a könyve szerkesztésében. Kriszta rengeteg fantasztikus anyagot küldött, ezt kellett struktúrába rendezni és keretet adni neki, hogy a csomó szövegből a végén KÖNYV lehessen.
Az egy hónapnyi közös munka (mely az időeltolódás miatt főleg éjszaka zajlott) első heteiben sok ősz hajszálam keletkezett, régen foglalkoztam már szerkesztéssel, így el is felejtettem, milyen nehéz néha más szövegeivel dolgozni:)
De ahogy kezdett kialakulni a végső struktúra, egyre jobban élveztem és a végére szinte el is felejtettem, hogy eleinte hányszor estem kétségbe:)

Nagy Krisztina Nevek Harca című könyvének borítójaSzerencsére Kriszta nagyon jól, szórakoztatóan, érthetően ír, ráadásul a stílusunk is hasonló, így a munka nagyobbik része tényleg élvezetes volt.
Legközelebb kétszer is meggondolom… és utána valószínűleg ugyanígy igent mondok egy hasonló felkérésre!

Nagyon büszke vagyok a munkánkra, közös „gyermekünkre” és melegen ajánlom mindenkinek, aki szeretne egy tényleg ütős személyes márkát!

Ha szeretnél látható, hihető, megjegyezhető lenni, akkor feltétlenül rendeld meg a könyvet ezen a linken!

(A könyvbe egyébként egy cikket is írtam, úgyhogy duplán megéri megvenni;))

A május sem telt eseménytelenül: barátom és üzletfelem, Csernai Kata QR-kód fanatikus egy nagyon izgalmas pályázathoz kérte segítségemet, amihez nem csupán szövegírói tehetségemre volt szükség.
Kétheti kőkemény munkával elkészült a Budapest Smartwalks projectKollányi Julianna, Csernai Kata, Lakatos Bernadett és Nagy Tímea -birge-, egy ízig-vérig 21. századi városnéző túra, ahol idegenvezető és vaskos útikönyvek nélkül is el lehet merülni a városi legendák legizgalmasabbjaiban. Ehhez nem kell más, csak egy okostelefon, meg némi internet:)
A túra kidolgozásában és a városi legendák felkutatásában nagy segítségem volt Windbrechtinger Rudolf, Tóth Anita, Marot Ádám és a Behind Budapest csapata. Az ő munkájuknak köszönhetően alig pár éjszakára volt szükség, hogy elkészítsem a túra és a weboldal szövegét, a prospektusokat és a plakátokat, mindezt magyar és angol nyelven!
Sőt, azoknak, akik mégis a hagyományos, vezetett túrát szeretnék, személyesen én leszek az idegenvezetője:)

A következő túra most szombaton (05. 24.) lesz, itt tudsz jelentkezni.

A túráról (többek között) itt olvashatsz beszámolót.

Ha pedig szakmailag szeretnél velem találkozni, akkor feltétlenül ajánlom a MaVan szerdát, ahol most szerdán (05. 21.) „Így szövegelj a weben!” címmel tartok előadást a webszövegírás rejtelmeiről.

Van még pár hely, itt jelentkezz!

Találkozzunk offline is!

 

Ahol a figyelemfelkeltő, ellenállhatatlan, hatékony webszövegek születnek.

Szolgáltatások

  • Marketing szövegírás
  • Tartalommarketing
  • Keresőoptimalizálás
  • Sales oldalak