fbpx

Avagy kerekasztal beszélgetésen jártam a MarketIntelligence klubestjén.

Ki mit tud a pályakezdésről? – címmel hirdette meg a MarketIntelligence klub szombat esti programját egyetemisták, főiskolások és természetesen pályakezdők számára, melynek facebook esemény meghívóján szerény személyem neve is szerepelt. Nem mint hallgatóság, hanem mint szakértő résztvevő.

Bevallom őszintén, némiképp izgultam, hogy ugyan mit tudnék én mondani 103 csillogó szemű pályakezdőnek (ennyien jelezték részvételüket a közösségi oldalon). Zavaromat fokozta a tény, hogy a rendezvény elején odalépett hozzám valaki, aki „elsősorban miattam” érkezett. Szerény, itthonról dolgozó szövegíró vagyok én kérem szépen, nem vagyok hozzászokva ehhez a népszerűséghez:)

Szerencsére nem szállt fejembe a rajongás, sztárallűröktől és végül lámpaláztól mentesen beszélgettünk a pályakezdés nehézségeiről, a bizonyítani akarásról, a vállalkozóvá válásról (ez volt itt az én asztalom) az olykor hosszúra nyúló munkaórákról…
A végén aggódtunk kissé, hogy nem vettük-e el a kedvét a fiatalságnak a munkától úgy teljes egészében, de szerencsére válaszainkból, mondandónkból sütött a lelkesedés, a szakma iránti olthatatlan rajongás (na jó, majdnem olthatatlan), így a végén azt hiszem, sikerült megnyugtatni őket, csökkenteni a jövő ismeretlenjétől való félelmet és megfelelő motivációt nyújtani.

Sőt, a végén még oda is jöttek hozzám néhányan személyesen beszélgetni és lehet, hogy hamarosan szakmai gyakorlati hellyé válok:)

Ahol a figyelemfelkeltő, ellenállhatatlan, hatékony webszövegek születnek.

Szolgáltatások

  • Marketing szövegírás
  • Tartalommarketing
  • Keresőoptimalizálás
  • Sales oldalak