fbpx

Webszövegek karácsonyi akció – segítsünk együtt!

A hagyományokhoz híven szeretném, ha közösen összefogva segítenénk egy szervezetnek, és szebbé tennénk számukra a januári évkezdést. December folyamán 5 szervezetet fogok megnevezni, 5 különböző területről, és TI, a Webszövegek követői, ügyfelei, partnerei, rajongói választhatjátok ki, hogy melyik szervezetnek utaljak el januárban egy csinos kis összeget. Az 5 szervezetet a hónap folyamán be fogom mutatni, és utána egy titkos szavazólapon tudod leadni a szavazatodat a szívednek legkedvesebb szervezet számára.

A szavazás december 16-január 3-ig tart.

Oszd meg a szavazólapot, és biztasd az ismerőseidet, hogy támogassa az általad választott szervezetet!

Idén még többet adunk: a szokásos karácsonyi keretösszegen túl minden, december-januárban kiküldött Webszövegek számlából további 1 000 forintot a választott szervezetnek fogok átutalni.

A szavazás január 3-ig tart, az utalást pedig január közepén fogom elküldeni.

A kiválasztott szervezetek:

1. AMIGOS A GYEREKEKÉRT

Kik azok az Amigok?

„Mi egy egyetemistákból álló jótékonysági szervezet vagyunk. Célunk, hogy súlyosan beteg gyerekek napjait szebbé tegyük egy hasznos eszközön, a nyelvtanuláson keresztül. A tanulást természetesen kézműveskedés, játék és barátkozás egészíti ki, a lényeg, hogy vidáman és hasznosan töltsük el a közös időt.”

Miért pont ők?

Van egy ismerősöm, aki maga is Amigo. Tőle hallottam először a csapatról, és azóta is követem őket, mert a tevékenységük több, számomra fontos dolgot ötvöz magában. Bevallom őszintén, én képtelen lennék arra, amire ők, semmilyen szinten nem bírom elviselni a kórházi légkört, ezért még jobban tisztelem őket – és szeretnék segíteni nekik.

Weboldal: Amigos a gyerekekért

Hogyan támogathatod a kiválasztott szervezetet?

1. Szavazz! A szavazás december 16-január 3-ig fog tartani, az a szervezet kapja a felajánlott összeget, amelyikre a legtöbb szavazat érkezik.
2. Oszd meg a szavazást az oldaladon, és kérd meg az ismerőseidet, hogy szavazzanak ők is!
3. Segíts te is! Az oldalukon megtalálod, hogyan…

Vigyázz… kész… jótékonykodj!

(Amint a mellékelt ábra is mutatja, a videós szereplés nem az erősségem, de a jó ügy érdekében vettem egy nagy levegőt, és kamera elé álltam… azaz ültem:))

 

Ahol a figyelemfelkeltő, ellenállhatatlan, hatékony webszövegek születnek.

Szolgáltatások

  • Marketing szövegírás
  • Tartalommarketing
  • Keresőoptimalizálás
  • Sales oldalak