fbpx
“birgét azért nem ajánlom másoknak, mert egyszerűen “rászokós”, és mielőtt még észrevennéd, már rendeled az újabb meg újabb szövegeket, szolgáltatásokat. …és minél több munkát adsz neki te, annál kevesebbet fogok tudni én.

Egyébként pedig ha birge nem lenne, akkor a könyvem még mindig csak olyan állapotban lenne, hogy egy halom jegyzet alatt valahol fel lenne írva egy post-it-re, hogy “könyv”. Ő viszont seperc alatt keretet adott neki, rendszerbe szervezte és “könyvszerűvé” varázsolta azt a halom anyagot, amit rázúdítottam.”

Kriszta rengeteg fantasztikus anyagot küldött, ezt kellett struktúrába rendezni és keretet adni neki, hogy a csomó szövegből a végén KÖNYV lehessen.

Szerencsére Kriszta nagyon jól, szórakoztatóan, érthetően ír, ráadásul a stílusunk is hasonló, nagyon büszke vagyok a munkánkra, közös „gyermekünkre” és melegen ajánlom mindenkinek, aki szeretne egy tényleg ütős személyes márkát!

A linken bele tudsz olvasni a könyvbe – és meg is tudod rendelni!

(A könyvbe egyébként egy cikket is írtam, úgyhogy duplán megéri megvenni;))

Ez a cikk már régebbi, ezért előfordulhat, hogy a partnerek oldalai megváltoztak, vagy törlődtek. Frissebb referenciákért nézd meg az újabb bejegyzéseket, vagy írj, és küldök egy személyre szabott válogatást a legújabb írásokból.

Ahol a figyelemfelkeltő, ellenállhatatlan, hatékony webszövegek születnek.

Szolgáltatások

  • Marketing szövegírás
  • Tartalommarketing
  • Keresőoptimalizálás
  • Sales oldalak