fbpx

Menekülj előre a válságban!

Birge marketing szövegírás tanfolyama
eltökélt vállalkozóknak

Az elmúlt hetekben gyökeresen változott meg az élet, és ez súlyos hatással van ránk, kisvállalkozókra.

Milyenek lettek a mindennapjaink?

Egyre többen zárkóznak be és maradnak otthon, az emberek sokkal több időt töltenek az online térben.
Ki vannak éhezve a jó tartalomra, ami lehet érdekes és hasznos blogbejegyzés, online tanfolyam, szakmai anyagok, videók. Abban biztos vagyok, hogy a tartalommarketinggel NEM szabad most leállni!

Ha vissza is kell venned a költségeidből, a kommunikációdnak mennie kell tovább!

Enélkül nem fogsz tudni talpra állni, ha vége a járványnak. Akkor jön majd az igazi válság, hiszen azok a vállalkozások, akik most mindent befagyasztottak, ott fognak állni ügyfelek nélkül.

Ha nem kommunikálsz, elfelejtenek az emberek.

Ugye nem ezt akarod?

Szeretnék segíteni azoknak a vállalkozóknak, 

🤓Akik hasznosan akarják tölteni a bezártságban töltött időt
💪Akik megerősödve akarnak kijönni a karanténból
😵Akiknek vissza kell fogni a költségeiket, és nem fér bele a szövegírás kiszervezése
✍️Akik szeretnék részben vagy egészben maguk írni a szövegeiket
😖Akik már nagyon unatkoznak;)

Itt az alkalom:

Írd meg magad!

Hogyan tudok segíteni?

A különleges helyzetre való tekintettel újra elindítom az Írd meg magad online szövegíró tanfolyamot!

Ez egy gyakorlatorientált képzés, ami során a kezdetektől, egészen az alapfogalmaktól vesszük át lépésről-lépésre, hogyan írj meg egy blogbejegyzést, facebook-hirdetést, sales oldalt, vagy hogyan tervezd meg a tartalommarketingedet.

A tanfolyam során olyan házi feladatokat is kapsz, amiket azonnal publikálhatsz az oldaladon.

Így már a tanfolyam ideje alatt is folyamatosan tudsz kommunikálni a célcsoportoddal.

Azért ajánlanám birge tanfolyamát, mert én már túl vagyok rajta:)) A viccet félretéve, hasznos volt, gondolkodtató, szemléletes és ragyogóan szórakoztatott. Jó volt kicsit iskolásnak lenni, várni a leckéket, készíteni a feladatokat. (…) Köszi birge! Kiszler Kati

A lényeg, röviden:

Online tréning

Több mint 20 lecke

Folyamatos visszajelzés a szövegeidre, végig “fogom a kezed”

Megtanulsz blogot, sales oldalt, facebook bejegyzést írni…

…sőt, tartalommarketinget tervezni is!

Nagy Tímea – birge – vagyok, a kis- és középvállalkozások marketing szövegírója.

Figyelemfelkeltő, ellenállhatatlan és hatékony szövegeket írok már 2011 óta – és most megtanítalak arra, hogyan írhatod meg te is gyorsan és hatékonyan a saját szövegeidet.

9+ évnyi tapasztalatot sűrítettem bele ebbe a tananyagba. Szeretek írni, szeretek tanulni, és szeretek tanítani. Ígérem, hogy jó móka lesz, és a tanfolyam elvégzésével garantáltan jobb szövegeket fogsz írni!

Mi fog történni veled a szövegírás tanfolyam alatt?

Hosszú nap volt ez a szerda: tele volt a vállalkozás apró-cseprő dolgaival. Napközben ránéztél a statisztikáidra, és majd’ szívrohamot kaptál: a sales oldalad eddig sem muzsikált valami szépen, de hetek óta nulla megrendelést hozott! Mindegy, vége a napnak, ma már nem vagy hajlandó többet emiatt idegeskedni. Jöjjön inkább a tanulás: felüdülés lesz a napi gondok után.   Átülsz a kanapéra, felteszed forrni a teavizet, és megnyitod az oldalt.   Nem hiszel a szemednek: mintha csak a bajaidra lenne gyógyír, a mai lecke pont a sales oldalakról szól. Nem is bírod ki, amíg elkészül a teád, rögtön elkezded olvasni. Mintha személy szerint neked szólna! Előveszed a noteszedet, és gyorsan leírod a legfontosabb dolgokat. Sőt, eszedbe jut néhány konkrét mondat, azokat is felskicceled, hogy el ne felejtsd. Mire a lecke végére érsz, gyakorlatilag már félig kész is a sales oldalad. Most veszed csak észre, hogy annyira belemerültél, hogy a teavized felforrt – majd ki is hűlt. Lecsukod a laptopod, újraforralod a vizet, és megnézel este egy jó filmet. Jóleső elégedettséggel adsz ma magadnak egy szabad estét, hiszen tudod, hogy a vázlatod alapján holnap pár óra alatt meg tudod majd írni a sales oldaladat – pedig az előzőt 3 hét alatt készítetted el.

Ízelítő a tartalomjegyzékből

Mi a marketing?

Tegezni vagy magázni?

Hogyan hass az érzelmekre?

Hogyan találj témákat?

Hogyan tervezz tartalommarketinget?

A szövegírás lépései

Kulcsszavak és SEO

Hogyan írj sales oldalt?

Kész a szöveg? Hurrá, kész a szöveg!

Hogyan írj a weben?

(És ez még csak a kezdet!)

Azért ajánlanám birge tanfolyamát, mert nagyon tudatosan felépített vezérfonál mentén halad végig. Minden egyes leckéje elgondolkodtat. Egyszer csak azt vettem észre, hogy máshogy forog az agyam. Posztokat, blogbejegyzéseket látok a dolgokban és történésekben. Jönnek az ötletek és már azt is tudom, hogyan használjam fel őket.

Katona Éva

Mikor indul a tanfolyam?

A legközelebbi osztály április 6-án léphet be a virtuális osztályterembe.

A tanfolyamot időszakonként indítom el, a következő 2 hónapban  egészen biztos, hogy nem is indul új osztály. Érdemes figyelni és időben jelentkezni, hiszen ha lemaradsz, akkor jó sokáig elesel ettől a lehetőségtől. Közben lehet, hogy ezalatt a konkurensed beiratkozik, kijárja a tanfolyamot, és mire véget ér a karantén, az új, felturbózott oldalával lefölözi a piacodat…

Újdonságok

Avagy miben más most ez a tanfolyam, mint a korábbiak?

1. Megkapod egyben!

Kivételesen nem leckénként küldöm a tananyagot, hanem az egész tanfolyamhoz hozzáférsz az első pillanattól kezdve, így valóban a saját tempód szerint haladhatsz. Ha extra szorgalmas vagy, akár 1 hét alatt kijárhatod a tanfolyamot!

Csomagtól függetlenül minden résztvevő azonnal hozzá fog férni az egész tanfolyamhoz.

2. Skype konzultáció

Személyre szabott, 60 perces online konzultációt kapsz a két nagyobbik csomag mellé.
Egy általad választott időpontban átbeszéljük a vállalkozásodat, szövegeidet, értékesítési- és marketingstratégiádat, vészforgatókönyveket a jelenlegi helyzetre, vagy bármit, amiben segítséget szeretnél kérni.

A Skype konzultációt megtalálod az Elpusztíthatatlan Vállalkozó és az Előre menekülök! csomagokban.

Értéke: 15 000 Ft

3. Személyes mentorálás

A tanfolyam során 10, szabadon választott szövegedet átnézem, véleményezem és pontról-pontra segítek, hol tudsz javítani rajta.

A Személyes mentorálást az Előre menekülök! csomagban találod meg. Ez csak az első 5 jelentkező számára lesz elérhető.

Értéke: 70 000 Ft

A tanfolyamra a tanulási csomagod kiválasztása után, az űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni.

A tanfolyam összesen 50 fő számára elérhető, a kedvezményes jelentkezés pedig április 4-én, este 8 órakor lezárul.

A helyzetre való tekintettel most kedvezményesen juthatsz hozzá a tanfolyamhoz – legközelebb biztos, hogy nem ezen az áron fogom adni!

Hogyan tanulsz meg szöveget írni?

  1. Válaszd ki a csomagot, és töltsd ki a lenti űrlapot!
  2. Az űrlap elküldése után 24 órán belül elküldöm neked a díjbekérőt és fizetési információkat (bankkártyával vagy banki átutalással tudsz fizetni)
  3. A helyedet akkor biztosítottad, amikor az összeg megérkezett a számlára (ne feledd, hogy a csomagok száma korlátozott)
  4. A tanfolyam indulásakor emailben elküldöm neked, hol és hogyan tudsz belépni
  5. Kivételesen azonnal megkapod a hozzáférést az összes leckéhez
  6. Bármikor kérdezhetsz a tanfolyami felületen vagy a zárt facebook csoportban
  7. A tanfolyam ideje alatt végig kommunikálhatsz a célcsoportoddal, a végére pedig jobb szövegeket fogsz írni, sokkal rövidebb idő alatt!
  8. A tréning anyagához korlátlan hozzáférést kapsz – amíg a tanfolyam a neten van, addig te is bármikor be tudsz lépni, akár évek múlva is!

Hoppá!

Erről sajnos lemaradtál, a jelentkezés április 4-én lezárult.

Mikor indul legközelebb a tanfolyam?

A következő hetekben most biztosan nem indul új osztály, de ha itt feliratkozol, akkor megígérem neked, hogy szólok időben!

Abban tökéletesen biztos voltam, hogy szövegelni azt tudok. Sőt azt gondoltam, hogy írni is. Egyszerűen kiváncsi voltam arra, hogy ezt egy profi marketinges szakember hogy csinálja. Hát pont itt kezdődtek a meglepetések. Már a leckéken végighaladva rengeteg új nézőpontot, szövegírási rendszert ismertem meg, de a döbbenet igazából akkor ért, amikor a saját blogbejegyzéseimet láttam “kijavítva”. A legtöbbet ezekből okultam és végre látom pontosan, hogy mi a különbség a szövegelés és a marketing szövegírás között.
Hasznosítom is!
Köszönöm Birge!

Schön Brigi

ZO-MOTO Kft

Ti kértétek – én teljesítem!

A korábbi tanfolyamok során többen is jelezték, hogy további extrákat szeretnének – személyes tanácsadást, a szövegek részletes kielemzését… És ezeknek a kéréseknek én képtelen voltam ellenállni.  Ezért az eredeti tanfolyam mellé 2 bővített csomagot is összeállítottam Neked. Mindkét csomag csak korlátozott számban érhető el, hiszen (sajnos) az én időm sem végtelen 

Az Elpusztíthatatlan vállalkozó csomagban az SOS csomag tartalmán felül + 1 óra Skype konzultációt kapsz, amikor átbeszéljük a vállalkozásodat, szövegeidet, értékesítési- és marketingstratégiádat, vagy bármit, amire szükséged van.

Ebből a csomagból  kivételesen 10 db van

A Menekülj előre! csomagban a tanfolyami leckéken felül + 1 óra Skype konzultáció van + 10, szabadon választott szövegedet részletesen átnézem, véleményezem, és segítek, hogy hol tudsz javítani

Ebből a csomagból kivételesen 5 db van

“Elvégeztem a remek szövegírós online tanfolyamod, egy csoda volt- részletes, könnyen emészthető, nagy gratula érte.”

Juhász Emese