fbpx

Írd meg magad!

Marketing szövegírás tanfolyam az alapoktól, kisvállalkozóknak

 • órákat ülsz a szövegszerkesztő fölött, és nem jut eszedbe semmi
 • hetekig csiszolgatod a hírleveleidet, a sales oldaladat, de mégsem hoz elég bevételt
 • a webdesigner már rágja a füled, de még mindig nem tudod, milyen szöveg kellene a weboldaladra
 • Könnyen és gyorsan megy majd az írás
 • Tudod, mire harap a célcsoportod, milyen érvekkel tudod vásárlásra bírni
 • már a weboldal tervezésekor tisztában vagy azzal, hogy milyen tartalmat akarsz rá tenni – a webes a szöveghez illeszti a desingt, így igazán hatékony lesz az új weboldalad

 

Hogyan fogjuk ezt elérni?

Ebben segít az online szövegíró tanfolyam. Gyakorlatorientált képzés, ami során a kezdetektől, egészen az alapfogalmaktól vesszük át lépésről-lépésre, hogyan írj meg egy blogbejegyzést, facebook-hirdetést, sales oldalt, vagy hogyan tervezd meg a tartalommarketingedet.

Azért ajánlanám birge tanfolyamát, mert én már túl vagyok rajta:)) A viccet félretéve, hasznos volt, gondolkodtató, szemléletes és ragyogóan szórakoztatott. Jó volt kicsit iskolásnak lenni, várni a leckéket, készíteni a feladatokat. (…) Köszi birge!

Kiszler Kati

1. osztály

 

A lényeg, röviden:

Online tréning

6,5 hét, több mint 20 lecke

Aktív visszajelzés a szövegeidre

Megtanulsz blogot, sales oldalt, facebook bejegyzést írni…

…sőt, tartalommarketinget tervezni is!

Nagy Tímea – birge – vagyok, a kis- és középvállalkozások marketing szövegírója.

Figyelemfelkeltő, ellenállhatatlan és hatékony szövegeket írok már 2014 óta – és most megtanítalak arra, hogyan írhatod meg te is gyorsan és hatékonyan a saját szövegeidet.

Több évnyi tapasztalatot sűrítettem bele ebbe a tananyagba.
Szeretek írni, szeretek tanulni, és szeretek tanítani. Ígérem, hogy jó móka lesz, és a tanfolyam elvégzésével garantáltan jobb szövegeket fogsz írni!

Mi fog történni veled a szövegírás tanfolyam alatt?

Hosszú nap volt ez a szerda: tele volt a vállalkozás apró-cseprő dolgaival. Napközben ránéztél a statisztikáidra, és majd’ szívrohamot kaptál: a sales oldalad eddig sem muzsikált valami szépen, de hetek óta nulla megrendelést hozott! Mindegy, vége a napnak, ma már nem vagy hajlandó többet emiatt idegeskedni. Jöjjön inkább a tanulás: felüdülés lesz a napi gondok után.

Átülsz a kanapéra, felteszed forrni a teavizet, és megnyitod az oldalt. Nem hiszel a szemednek: mintha csak a bajaidra lenne gyógyír, a mai lecke pont a sales oldalakról szól. Nem is bírod ki, amíg elkészül a teád, rögtön elkezded olvasni. Mintha személy szerint neked szólna! Előveszed a noteszedet, és gyorsan leírod a legfontosabb dolgokat. Sőt, eszedbe jut néhány konkrét mondat, azokat is felskicceled, hogy el ne felejtsd. Mire a lecke végére érsz, gyakorlatilag már félig kész is a sales oldalad. Most veszed csak észre, hogy annyira belemerültél, hogy a teavized felforrt – majd ki is hűlt. Lecsukod a laptopod, újraforralod a vizet, és megnézel este egy jó filmet. Jóleső elégedettséggel adsz ma magadnak egy szabad estét, hiszen tudod, hogy a vázlatod alapján holnap pár óra alatt meg tudod majd írni a sales oldaladat – pedig az előzőt 3 hét alatt készítetted el.

Ízelítő a tartalomjegyzékből

Mi a marketing?

Tegezni vagy magázni?

Hogyan hass az érzelmekre?

Hogyan találj témákat?

Hogyan tervezz tartalommarketinget?

A szövegírás lépései

Kulcsszavak és SEO

Hogyan írj sales oldalt?

Kész a szöveg? Hurrá, kész a szöveg!

Hogyan írj a weben?

(És ez még csak a kezdet!)

Azért ajánlanám birge tanfolyamát, mert …nagyon tudatosan felépített vezérfonál mentén halad végig. Minden egyes leckéje elgondolkodtat. Egyszer csak azt vettem észre, hogy máshogy forog az agyam. Posztokat, blogbejegyzéseket látok a dolgokban és történésekben. Jönnek az ötletek és már azt is tudom, hogyan használjam fel őket.

Katona Éva, 2. osztály

Mikor indul a tanfolyam?

A következő osztály 2019. március 10-én indul.

A jelentkezési határidő 2019. március 8.

A tanfolyam időszakosan elérhető, a jelentkezések lezárulta után a következő 3 hónapban nem is indul új osztály. Ha lemaradsz, akkor jó sokáig elesel ettől a lehetőségtől. Közben lehet, hogy ezalatt a konkurensed beiratkozik, kijárja a tanfolyamot és az új, felturbózott oldalával lefölözi a piacodat…

Hol tudsz jelentkezni a tanfolyamra?

A tanfolyamra a tanulási csomagod kiválasztása után, a gombok segítségével tudsz jelentkezni.

A tanfolyam összesen 30 fő számára elérhető, a jelentkezés pedig március 8-án lezárul!

Hogyan tanulsz meg szöveget írni?

1. Válaszd ki a csomagot, és töltsd ki az űrlapot!

Az űrlap elküldése után egy automatikus válaszlevélben elküldöm neked a díjbekérőt és fizetési információkat (bankkártyával vagy banki átutalással tudsz fizetni)

 1. A helyedet akkor biztosítottad, amikor az összeg megérkezett a számlára (ne feledd, hogy a csomagok száma korlátozott)
 2. A tanfolyam indulásakor emailben elküldöm neked, hol és hogyan tudsz belépni
 3. Minden héten 3x, hétfőn, szerdán és pénteken kapod meg az új leckékhez a hozzáférést
 4. A frissülő leckéket mindig azonnal látod a tanfolyami felületen, de péntekenként küldök egy emlékeztető emailt, így véletlenül sem maradsz le semmiről
 5. 6,5 hét múlva már sokkal jobb szövegeket fogsz írni, sokkal rövidebb idő alatt!

Ti kértétek – én teljesítem!

A korábbi tanfolyamok során többen is jelezték, hogy további extrákat szeretnének – személyes tanácsadást, a szövegek részletes kielemzését… És ezeknek a kéréseknek én képtelen voltam ellenállni. 

Ezért a hagyományos tanfolyam mellé 2 bővített csomagot is összeállítottam Neked. Mindkét csomag csak korlátozott számban érhető el, hiszen (sajnos) az én időm sem végtelen 

 • Az Extra csomagban + 1 óra Skype konzultáció szerepel, amikor átbeszéljük a vállalkozásodat, szövegeidet, értékesítési- és marketingstratégiádat.Ebből 5 darab van
 • A “VIP csomag” a tanfolyami leckéken felül + 1 óra Skype konzultációt kapott + 10, szabadon választott szövegedet részletesen átnézem, véleményezem, és segítek, hogy hol tudsz javítani rajta.
  Ezen felül megkapod az összes leckét hanganyag formátumban is.
  Ez a csomag csak 3 ember számára lesz elérhető.

Az Extra csomagban
a Standard csomagon felül
+ 1 óra Skype konzultáció szerepel,
amikor átbeszéljük a vállalkozásodat, szövegeidet, értékesítési- és marketingstratégiádat.

 

Ebből 5 darab van

A “VIP csomag”
a tanfolyami leckéken felül
+ 1 óra Skype konzultáció van
+ 10, szabadon választott szövegedet részletesen átnézem, véleményezem, és segítek, hogy hol tudsz javítani
+ megkapod az összes leckét hanganyag formátumban is.

Ez a csomag csak 3 ember számára lesz elérhető. 

Mikor indul legközelebb a tanfolyam?

A következő hetekben most biztosan nem indul új osztály, de ha feliratkozol, akkor megígérem neked, hogy szólok időben.

Addig is bónuszként elküldöm neked az 5 tipp, hogy úgy blogolj, akár egy profi! című tudásanyagomat, ami segít, hogy akár 10 perc alatt meg tudj írni egy blogbejegyzést!