fbpx

Írd meg magad!

Birge marketing szövegírás tanfolyama kezdő vállalkozóknak

 • órákat ülsz a szövegszerkesztő fölött, és nem jut eszedbe semmi
 • hetekig csiszolgatod a hírleveleidet, a sales oldaladat, de mégsem hoz elég bevételt
 • a webdesigner már rágja a füled, de még mindig nem tudod, milyen szöveg kellene a weboldaladra
 • Könnyen és gyorsan megy majd az írás
 • Tudod, mire harap a célcsoportod, milyen érvekkel tudod vásárlásra bírni
 • már a weboldal tervezésekor tisztában vagy azzal, hogy milyen tartalmat akarsz rá tenni – a webes a szöveghez illeszti a desingt, így igazán hatékony lesz az új weboldalad

Hogyan fogjuk ezt elérni?

Ebben segít az online szövegíró tanfolyam.

Gyakorlatorientált képzés, ami során a kezdetektől, egészen az alapfogalmaktól vesszük át lépésről-lépésre, hogyan írj meg egy blogbejegyzést, facebook-hirdetést, sales oldalt, vagy hogyan tervezd meg a tartalommarketingedet.

A tanfolyam során olyan házi feladatokat is kapsz, amiket azonnal publikálhatsz az oldaladon.

Azért ajánlanám birge tanfolyamát, mert én már túl vagyok rajta:)) A viccet félretéve, hasznos volt, gondolkodtató, szemléletes és ragyogóan szórakoztatott. Jó volt kicsit iskolásnak lenni, várni a leckéket, készíteni a feladatokat. (…) Köszi birge!
Kiszler Kati

A lényeg, röviden:

Online tréning

6 hét, több mint 20 lecke

Virtuális osztálykirándulások

Folyamatos visszajelzés a szövegeidre

Megtanulsz blogot, sales oldalt, facebook bejegyzést írni…

…sőt, tartalommarketinget tervezni is!

Nagy Tímea – birge – vagyok, a kis- és középvállalkozások marketing szövegírója.

Figyelemfelkeltő, ellenállhatatlan és hatékony szövegeket írok már 2011 óta – és most megtanítalak arra, hogyan írhatod meg te is gyorsan és hatékonyan a saját szövegeidet.

8+ évnyi tapasztalatot sűrítettem bele ebbe a tananyagba. Szeretek írni, szeretek tanulni, és szeretek tanítani. Ígérem, hogy jó móka lesz, és a tanfolyam elvégzésével garantáltan jobb szövegeket fogsz írni!

Mi fog történni veled a szövegírás tanfolyam alatt?

Hosszú nap volt ez a szerda: tele volt a vállalkozás apró-cseprő dolgaival. Napközben ránéztél a statisztikáidra, és majd’ szívrohamot kaptál: a sales oldalad eddig sem muzsikált valami szépen, de hetek óta nulla megrendelést hozott! Mindegy, vége a napnak, ma már nem vagy hajlandó többet emiatt idegeskedni. Jöjjön inkább a tanulás: felüdülés lesz a napi gondok után.   Átülsz a kanapéra, felteszed forrni a teavizet, és megnyitod az oldalt.   Nem hiszel a szemednek: mintha csak a bajaidra lenne gyógyír, a mai lecke pont a sales oldalakról szól. Nem is bírod ki, amíg elkészül a teád, rögtön elkezded olvasni. Mintha személy szerint neked szólna! Előveszed a noteszedet, és gyorsan leírod a legfontosabb dolgokat. Sőt, eszedbe jut néhány konkrét mondat, azokat is felskicceled, hogy el ne felejtsd. Mire a lecke végére érsz, gyakorlatilag már félig kész is a sales oldalad. Most veszed csak észre, hogy annyira belemerültél, hogy a teavized felforrt – majd ki is hűlt. Lecsukod a laptopod, újraforralod a vizet, és megnézel este egy jó filmet. Jóleső elégedettséggel adsz ma magadnak egy szabad estét, hiszen tudod, hogy a vázlatod alapján holnap pár óra alatt meg tudod majd írni a sales oldaladat – pedig az előzőt 3 hét alatt készítetted el.

Ízelítő a tartalomjegyzékből

Mi a marketing?

Tegezni vagy magázni?

Hogyan hass az érzelmekre?

Hogyan találj témákat?

Hogyan tervezz tartalommarketinget?

A szövegírás lépései

Kulcsszavak és SEO

Hogyan írj sales oldalt?

Kész a szöveg? Hurrá, kész a szöveg!

Hogyan írj a weben?

(És ez még csak a kezdet!)

Azért ajánlanám birge tanfolyamát, mert nagyon tudatosan felépített vezérfonál mentén halad végig. Minden egyes leckéje elgondolkodtat. Egyszer csak azt vettem észre, hogy máshogy forog az agyam. Posztokat, blogbejegyzéseket látok a dolgokban és történésekben. Jönnek az ötletek és már azt is tudom, hogyan használjam fel őket.

Katona Éva

Mikor indul a tanfolyam?

A tanfolyamot időszakonként indítom el, a következő 2 hónapban  egészen biztos, hogy nem is indul új osztály. Érdemes figyelni és időben jelentkezni, hiszen ha lemaradsz, akkor jó sokáig elesel ettől a lehetőségtől. Közben lehet, hogy ezalatt a konkurensed beiratkozik, kijárja a tanfolyamot és az új, felturbózott oldalával lefölözi a piacodat…

Újdonságok

1. Virtuális osztálykirándulás*

2hetente élő bejelentkezés Baliról, ahol gyönyörű környezetben beszélgetünk a tanultakról, kérdezhetsz és megoszthatod az élményeidet az osztálytársaiddal.

*Az osztálykirándulás virtuális – de ha történetesen te is Ázsiában leszel, találkozzunk személyesen, a vendégem vagy egy kávéra:)

A virtuális osztálykirándulást mindhárom csomagban megtalálod.

A live adások, online kérdezz-felelek értéke: 30 000 Ft

 

2. Skype konzultáció

Személyre szabott, 60 perces online konzultáció. A tanfolyam során egy általad választott időpontban átbeszéljük a vállalkozásodat, szövegeidet, értékesítési- és marketingstratégiádat, vagy bármit, amiben segítséget szeretnél kérni.

A Skype konzultációt megtalálod az Első Osztályú és a Magángép csomagokban.

Értéke: 15 000 Ft

 

3. Személyes mentorálás

A tanfolyam során 10, szabadon választott szövegedet átnézem, véleményezem és pontról-pontra segítek, hol tudsz javítani rajta.

A Személyes mentorálást a Magángép csomagban találod meg. Ez csak az első 3 jelentkező számára lesz elérhető.

Értéke: 70 000 Ft

 

Hol tudsz jelentkezni a tanfolyamra?

A tanfolyamra a tanulási csomagod kiválasztása után, a gombok segítségével tudsz jelentkezni. A tanfolyam összesen 30 fő számára elérhető, a kedvezményes jelentkezés pedig november 1-én este 8 órakor lezárul!

Hogyan tanulsz meg szöveget írni?

 1. Válaszd ki a csomagot, és töltsd ki az űrlapot!
 2. Az űrlap elküldése után egy automatikus válaszlevélben elküldöm neked a díjbekérőt és fizetési információkat (bankkártyával vagy banki átutalással tudsz fizetni)
 3. A helyedet akkor biztosítottad, amikor az összeg megérkezett a számlára (ne feledd, hogy a csomagok száma korlátozott)
 4. A tanfolyam indulásakor emailben elküldöm neked, hol és hogyan tudsz belépni
 5. Minden héten 3x, hétfőn, szerdán és pénteken kapod meg az új leckékhez a hozzáférést
 6. A frissülő leckéket mindig azonnal látod a tanfolyami felületen, de péntekenként küldök egy emlékeztető emailt, így véletlenül sem maradsz le semmiről
 7. 6 hét múlva már sokkal jobb szövegeket fogsz írni, sokkal rövidebb idő alatt!

Indul a szövegíró osztálykirándulás!

Beszállsz?

Hoppá!

Erről sajnos lemaradtál, a jelentkezés november 1-én lezárult.

Mikor indul legközelebb a tanfolyam?

A következő hetekben most biztosan nem indul új osztály, de ha itt feliratkozol, akkor megígérem neked, hogy szólok időben!

Ti kértétek – én teljesítem!

A korábbi tanfolyamok során többen is jelezték, hogy további extrákat szeretnének – személyes tanácsadást, a szövegek részletes kielemzését… És ezeknek a kéréseknek én képtelen voltam ellenállni.  Ezért az eredeti tanfolyam mellé 2 bővített csomagot is összeállítottam Neked. Mindkét csomag csak korlátozott számban érhető el, hiszen (sajnos) az én időm sem végtelen 

Az első osztályon a Business osztály szolgáltatásain felül + 1 óra Skype konzultációt kapsz, amikor átbeszéljük a vállalkozásodat, szövegeidet, értékesítési- és marketingstratégiádat.

Az első osztályra 5 jegy van

A Magánrepülőn a tanfolyami leckéken felül + 1 óra Skype konzultáció van + 10, szabadon választott szövegedet részletesen átnézem, véleményezem, és segítek, hogy hol tudsz javítani

A Magánrepülőn csak 3 hely van

“Elvégeztem a remek szövegírós online tanfolyamod, egy csoda volt- részletes, könnyen emészthető, nagy gratula érte.”

Juhász Emese