Írd meg magad!

Marketing szövegírás tanfolyam az alapoktól, kisvállalkozóknak

Ez vagy most:

  • órákat ülsz a szövegszerkesztő fölött, és nem jut eszedbe semmi
  • hetekig csiszolgatod a hírleveleidet, a sales oldaladat, de mégsem hoz elég bevételt
  • a webdesigner már rágja a füled, de még mindig nem tudod, milyen szöveg kellene a weboldaladra

Ez leszel a tanfolyam után

  • Könnyen és gyorsan megy majd az írás
  • Tudod, mire harap a célcsoportod, milyen érvekkel tudod vásárlásra bírni
  • már a weboldal tervezésekor tisztában vagy azzal, hogy milyen tartalmat akarsz rá tenni – a webes a szöveghez illeszti a desingt, így igazán hatékony lesz az új weboldalad

Hogyan fogjuk ezt elérni?

Ebben segít az online szövegíró tanfolyam. Gyakorlatorientált online képzés, ami során a kezdetektől, egészen az alapfogalmaktól vesszük át lépésről-lépésre, hogyan írj meg egy blogbejegyzést, facebook-hirdetést, sales oldalt, vagy hogyan tervezd meg a tartalommarketingedet.

Ettől a tanfolyamtól nem leszel profi szövegíró, 

DE!

Megtanulod, hogyan írd meg a saját szövegeidet úgy, hogy azok érdekesek, olvasmányosak és hatékonyak legyenek. 

A lényeg, röviden:

Online tréning

6,5 hét, több mint 20 lecke

Aktív visszajelzés a szövegeidre

Megtanulsz blogot, sales oldalt, facebook bejegyzést írni…

…sőt, tartalommarketinget tervezni is

RÁD SZABOTT TARTALOM!

Nagy Tímea – birge – vagyok, a kis- és középvállalkozások marketing szövegírója.

Figyelemfelkeltő, ellenállhatatlan és hatékony szövegeket írok már 2014 óta – és most megtanítalak arra, hogyan írhatod meg te is gyorsan és hatékonyan a saját szövegeidet.

Mi fog történni veled a tanfolyam alatt?

Hosszú nap volt ez a szerda: tele volt a vállalkozás apró-cseprő dolgaival. Napközben ránéztél a statisztikáidra, és majd’ szívrohamot kaptál: a sales oldalad eddig sem muzsikált valami szépen, de hetek óta nulla megrendelést hozott! Mindegy, vége a napnak, ma már nem vagy hajlandó többet emiatt idegeskedni. Jöjjön inkább a tanulás: felüdülés lesz a napi gondok után.

Átülsz a kanapéra, felteszed forrni a teavizet, és megnyitod az oldalt. Nem hiszel a szemednek: mintha csak a bajaidra lenne gyógyír, a mai lecke pont a sales oldalakról szól. Nem is bírod ki, amíg elkészül a teád, rögtön elkezded olvasni. Mintha személy szerint neked szólna, sőt, a példa is pont a te vállalkozásoddal foglalkozik! Előveszed a noteszedet, és gyorsan leírod a legfontosabb dolgokat. Sőt, eszedbe jut néhány konkrét mondat, azokat is felskicceled, hogy el ne felejtsd. Mire a lecke végére érsz, gyakorlatilag már félig kész is a sales oldalad. Most veszed csak észre, hogy annyira belemerültél, hogy a teavized felforrt – majd ki is hűlt. Lecsukod a laptopod, újraforralod a vizet, és megnézel este egy jó filmet. Jóleső elégedettséggel adsz ma magadnak egy szabad estét, hiszen tudod, hogy a vázlatod alapján holnap pár óra alatt meg tudod majd írni a sales oldaladat – pedig az előzőt 3 hét alatt készítetted el.

Ízelítő a tartalomjegyzékből

(És ez még csak a kezdet!)

Mi a marketing?

Tegezni vagy magázni?

Hogyan hass az érzelmekre?

Hogyan találj témákat?

Hogyan tervezz tartalommarketinget?

A szövegírás lépései

Kulcsszavak és SEO

Hogyan írj sales oldalt?

Kész a szöveg? Hurrá, kész a szöveg!

Hogyan írj a weben?

Azért ajánlanám birge tanfolyamát, mert én már túl vagyok rajta:)) A viccet félretéve, hasznos volt, gondolkodtató, szemléletes és ragyogóan szórakoztatott. Jó volt kicsit iskolásnak lenni, várni a leckéket, készíteni a feladatokat. A következő évfolyam még szerencsésebb lesz a ” minden kezdet nehéz” elv alapján, hiszen nem csak a tanuló, de az of. is tapasztaltabb lett:) Köszi birge!

Kiszler Kati

Mikor indul a tanfolyam?

A következő hetekben még biztosan zárva lesznek a kapuk, de ha ide kattintva feliratkozol, akkor szólok, amikor indul a következő osztály.

A tanfolyamon MAXIMUM 30 fő lesz: a kérdezési lehetőségek miatt ennyi diákkal tudok érdemben foglalkozni, és a következő 3 hónapban nem is indul új osztály. Ha most lemaradsz, akkor jó sokáig elesel ettől a lehetőségtől. Közben lehet, hogy ezalatt a konkurensed beiratkozik, kijárja a tanfolyamot és az új, felturbózott oldalával lefölözi a piacodat…

Hol tudsz jelentkezni a tanfolyamra?

A tanfolyamra ezen az oldalon tudsz majd jelentkezni. 

Csak 30 hely lesz, le ne maradj!

Ti kértétek – én teljesítem!

A korábbi tanfolyamok során többen is jeleztétek, hogy további extrákat szeretnétek – személyes tanácsadást, a szövegek részletes kielemzését… És ezeknek a kéréseknek én képtelen voltam ellenállni. 

Ezért a hagyományos tanfolyam mellé 2 extra csomagot is összeállítottam Neked. Mindkét csomag csak korlátozott számban érhető el, hiszen (sajnos) az én időm sem végtelen 

  • A “Kis extra” csomagban + 1 óra Skype konzultáció szerepel, amikor átbeszéljük a vállalkozásodat, szövegeidet, értékesítési- és marketingstratégiádat. Ebből 5 darab van
  • A “VIP csomag” a tanfolyami leckéken felül + 1 óra Skype konzultációt kapott + 10, szabadon választott szövegedet részletesen átnézem, véleményezem, és segítek, hogy hol tudsz javítani rajta. Ez a csomag csak 3 ember számára lesz elérhető. 

Jelentkezés

Hoppá!

Erről sajnos lemaradtál, a jelentkezés lezárult.

Mikor indul legközelebb a tanfolyam?

A következő hetekben most még zárva vannak a kapuk, de ha ide kattintva feliratkozol, akkor szólok, amikor indul a következő osztály.