fbpx

KONTENT RISZÁJKLING WEBINAR

– ízelítő a legjobb részekből

(ha megnézted, görgess lejjebb;))

Nézd meg a teljes*, 50+ perces előadást...

…és gyere el ingyen a következőre!

„Brutáljó volt, várom a folytatást!”

Dénes Éva
Logikusan németül

Dénes Éva

Logikusan németül

A webinaron olyan témákat érintettünk, mint:

  • Mi az a tartalommarketing?
  • Mi NEM tartalommarketing?
  • Mi köze Henry Cavillnek és Gal Gadot-nak a marketingedhez?
  • Hogyan találd ki a témákat?
  • Hogyan hasznosítsd újra a témákat?
  • …és még sok más😊

 

*Te is utálod, hogy az utólag visszanézhető online webinárok tele vannak töltelék-dolgokkal? Tudod, az elején legalább 10 perc, amíg mindenkit egyenként köszöntenek, megkérdezik, hogy jó-e a hang, elcsevegnek erről-arról, aminek semmi köze a témához…

Engem ezek az őrületbe kergetnek, ezért az eredeti felvételből minden olyat kivágtam, ami nem érdekes utólag – csak a színtiszta tudást kapod!

„Ez azt hiszem, a leglendületesebb webinar volt, amit valaha láttam. Nagyon köszönöm a sok-sok gondolatot neked, tisztult és kicsit kevésbé rémisztő így ez a tartalommarketing dolog. Én szívesen veled tartanék a jövőben is online 😊”
Sóskúti Fruzsina

„A Kontent Riszájkling webinárod teljesen magával ragadott. Olyan lelkes lettem, már attól is ahogy mondtad. Én is állandó tartalomgyártó vagyok, gyakran küzdök azzal, hogy mikor is írjak új blog cikket, poszt bejegyzéseket a felületeimre. Egyre több social media platformon vagyok jelen, pedig nem akartam, de valahogy a lendület belevitt. Facebook, Insta, TikTok, YouTube. Mindenképp tanulnom kell az energiatakarékos tartalomgyártást, mert az időmből egyre kevesebb jut erre. A legjobban az ilyen megvalósító workshopot szeretem, ahol nem csak elméletben kapom az „utasítást” hogy mit kell csinálnom, hanem a valóságban meg is mutatja nekem a lépéseket, sőt gyakorolni is tudok. Kíváncsian várom.”

Kishonthy Csilla

Kék Púder Stílus és Kozmetika