fbpx

Jössz a Marketing Expora október 19-én? Mit szólnál egy személyes találkozóhoz? Legyen a randevúnk helyszíne mondjuk…

a Butiksor C standja. 

Miért pont ott?

Történt ugyanis egy szép, szeptemberi napon, hogy megvettem a teljesen hagyományos, belépőjegyemet, és a visszaigazolás után nem sokkal egy kedves levelet kaptam az egyik szervezőtől. A levélben az állt, hogy nagyon örülnek nekem, mint szövegírónak, és szeretnék, ha nem csak látogatóként vennék részt, hanem saját standdal jelennék meg.

Úgy gondolom, hogy ez nagyon izgalmas lehetőség, ezért – némi hezitálás után – végül igent mondtam.

 

A Marketing Expo különösen izgalmas számomra, hiszen 2012-ben itt „debütáltam”: amikor eldöntöttem, hogy saját vállalkozásban folytatom a szövegírást, akkor egy kedves ismerősöm standján hosztesszkedtem, hogy belekóstoljak a KKV világba. Sok emberrel ismerkedtem meg aznap, és innen lettek az első ügyfeleim is. Azóta szinte minden évben meglátogattam az expot, rengeteget tanultam szövegíróként és vállalkozóként is.

 

 

Igazán különleges érzés lesz ilyen előzmények után idén saját standdal megjelenni.

Kedvezményes Marketing Expo ajánlatok

Természetesen, ahogy azt ilyenkor illik, én is különleges ajánlatokkal, és egy teljesen új meglepetéssel készülök az Expora, úgyhogy nem csak a személyem miatt lesz érdemes felkeresni a standot;) Teljesen megújuló szolgáltatásokkal érkezek, valamint egy olyan újdonságon dolgozom, ami ott fog debütálni, amit előtte sehol nem lehet majd kapni, és utána is csak korlátozottan lesz hozzáférhető. Ezek mellett pedig van egy extra Expo-ajánlatom azoknak a lelkes blogolvasóknak, akik megtalálják azt az oldalamon az elrejtett jelszót. Segítek egy picit: az Expoval kapcsolatos dolgokat kell figyelned;) Ha megtaláltad, írj egy üzenetet, vagy gyere oda személyesen az Expon és súgd a fülembe a jelszót!

Részleteket még nem szeretnék elárulni, de azt elmondhatom, hogy érdemes feliratkozni a hírlevelemre (ha még nem tetted, lent megteheted), vagy figyelni a facebook-oldalamat, mert folyamatosan érkeznek a beszámolók majd!

Tehát még egyszer a találkozónk helyszíne:

2017. október 19.

Marketing Expo

Butiksor C stand

Ahol a figyelemfelkeltő, ellenállhatatlan, hatékony webszövegek születnek.

Szolgáltatások

  • Marketing szövegírás
  • Tartalommarketing
  • Keresőoptimalizálás
  • Sales oldalak