Referenciák

Szeretnél saját szemeddel meggyőződni arról, hogy milyen szövegeket írok?

Az alábbi linkeken beleolvashatsz néhány korábbi munkámba és a megrendelők véleményébe:
(Természetesen ennél jóval többet írtam már, de sok szöveg nem kerül ki az internetre, mert pl. hírlevélben küldik ki partnereim, vagy mert nem online felületre készülnek. Ha szeretnél egy átfogó portfóliót kérni, vedd fel velem a kapcsolatot!)

Legfrissebb referenciák:

Régebbi írások:

A teljes weboldal angol és magyar szövegezése

Behind Budapest: a teljes weboldal angol és magyar szövegezése

Nagy Kriszta a szakmai személyes márka Vérnyula

“birgét azért nem ajánlom másoknak, mert egyszerűen “rászokós”, és mielőtt még észrevennéd, már rendeled az újabb meg újabb szövegeket, szolgáltatásokat. …és minél több munkát adsz neki te, annál kevesebbet fogok tudni én.
Egyébként pedig ha birge nem lenne, akkor a könyvem még mindig csak olyan állapotban lNagy Krisztina Nevek Harca című könyvének borítójaenne, hogy egy halom jegyzet alatt valahol fel lenne írva egy post-it-re, hogy “könyv”. Ő viszont seperc alatt keretet adott neki, rendszerbe szervezte és “könyvszerűvé” varázsolta azt a halom anyagot, amit rázúdítottam.”

Kriszta rengeteg fantasztikus anyagot küldött, ezt kellett struktúrába rendezni és keretet adni neki, hogy a csomó szövegből a végén KÖNYV lehessen.
Szerencsére Kriszta nagyon jól, szórakoztatóan, érthetően ír, ráadásul a stílusunk is hasonló, nagyon büszke vagyok a munkánkra, közös „gyermekünkre” és melegen ajánlom mindenkinek, aki szeretne egy tényleg ütős személyes márkát!

A linken bele tudsz olvasni a könyvbe – és meg is tudod rendelni!

(A könyvbe egyébként egy cikket is írtam, úgyhogy duplán megéri megvenni;))

Adóbevallás-könyvelés.hu

 

Webszovegek_partnerek_adobevallas-konyveles“A legjobb oldalam, rengeteg megrendelést hoz, még így csufi változatban is :)

Ökrös Erika,
adótanácsadás-könyvelés.hu

 

Nyári Gyerektábor

A Nyári Gyerektáborral sokáig folyamatos volt az együttműködés; munkáim olvashatóak a blogon, hírlevelükben, olykor egyéb felületeken is, mint például az Üzleti Világ magazinban megjelent cikk:
(Kattintásra nagyobb lesz)

A Happy Summer Nyári gyerektábor az Üzleti Világ magazinban

Az elején meg kellett találnunk a közös hangot, hogy mindketten arra a szövegre álljunk rá, amit én szerettem volna, de miután ez sikerült, azóta akár csak pár szóból, kis segítségnyújtásból, inspirációból már szuper jó kis szövegek születnek.

Owolabi Gabriella
Happy Summer Nyári Gyerektábor

Csajok a motoron

Csajok a motoron logo

Rendszeresen megjelenő cikkeim után idén két rádióreklámot is írtunk közösen a portál számára: a 2013-as jótékonysági motoros naptár hosszabb és rövidebb szpotját készítettük közösen.
Itt hallhatod őket:

    

 

Tímea jó beszéd- és íráskészséggel rendelkezik, amihez nagy fokú kreativitás társul. A rá bízott feladatot gyorsan elvégezte, a partnerekkel önállóan tárgyalt, ami szintén nagy segítség volt. Remélem legközelebb is együtt dolgozhatunk!

Wéber Anikó
NaNa
Csajokamotoron.hu

 

RuhaRaktár.hu

Ruharaktár logoRuhaRaktárral történő folyamatos együttműködés során apránként újítjuk fel már meglévő honlapjukat. Kis lépésekben haladva nagyon fontos, hogy az új oldalak szövege stílusban, hangulatban illeszkedjen a meglévőhöz, ugyanakkor sokkal “ütősebb” oldalakat kértek tőlem, mert korábbi bejegyzéseiket túl sablonosnak találták.

Néhány az új oldalakból:

Birge volt az első partnerkapcsolatunk kezdő vállalkozásunkban és reméljük még sokáig kapcsolatban maradunk vele. Sajnos JÓMAGAM az égiektől nem kapott túl nagy írástehetséget ezért különösen megörültem a találkozásunknak. Mindaddig kínszenvedés volt számomra az oldalak szövegezése, tervezése. Viszont azóta megváltozott minden, jó olvasni sorainkat, melyeket Ő színessé és érdekessé tett. Nagyon könnyű vele dolgozni, rugalmas és iszonyúan kreatív. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Zsíros Tünde

RuhaRaktár.hu

Napitipp.hu – Magyarország egyik legnagyobb közösségi vásárlói oldala
Az oldalnak több mint 600 ajánlatot készítettem, ezek közül rengeteg akadt, ami nagy sikert aratott. Mindet belinkelni természetesen lehetetlen lenne – vagy legalábbis meghaladná az én türelmemet is bizonyára a Tiédet is – de egy kis ízelítőt a linkekre kattintva találsz:

 

Azoknak, akik inspiráló munkatársat akarnak, jó humorral, maximálisan tudom ajánlani Nagy Tímeát. Együtt dolgozni vele derűs, profi és konstruktív folyamat. A szövegeit pedig mindenképp érdemes az utolsó betűig elolvasnia annak, aki szereti az eredetiséget, rajong a kreativitásért, és szeretné megtudni, hogyan lehet verbálisan, szavakkal eladni valamit.
Posta Marianna

Defendocentrum: Wolfe’s Combatives

Ne tévesszen meg a látszat, nem csupán a hagyományos, “nőies” témákban forgatom mesterien a klaviatúrát; ha harc, hát legyen harc, a Wolfe’s Combatives weboldalának teljes szövegezése tőlem származik.

 

Két sikeres Napi Tippes promóció után új honlapunk teljes szövegezésére is birgét kértük meg és ezúttal sem kellett csalódnunk:) Minden úgy ment, mint a karikacsapás, a megrendeléstől a számlázásig. Isten vagy birge! Vagyis istennő:)

Jakab Zoltán
defendocentrum.hu

Megjelentem a Magyar Üzleti Világban is. Éles szemű olvasók némi hasonlóságot fedezhetnek fel a cikk tartalma és az egyik blogbejegyzés között, ez nem véletlen!
(Kattints az olvasható méretért!)

A vevőcsábító honlap titkai_1A vevőcsábító honlap titkai_2

 

És végül egy kis általános ajánlás a Facebook-ról:

Ajánlások a facebook-ról