fbpx

Emlékszel még erre a blogbejegyzésre? És erre?
Játszottunk egy olyat, hogy írjunk ínycsiklandó leírásokat a termékeknek, szolgáltatásoknak.

Aztán játszottunk egy olyat is, hogy spontán játékot hirdettem és megajándékoztam azt, aki a legaktívabban olvasgatta a hírleveleimet, azaz a legtöbbet nyitotta meg és a legtöbbször kattintott a benne található linkekre:)

Pap Ágnes nagyon örült az ajándékának, amit a közelmúltban meg is kapott: csali-termékének, a Melltartó Méret Finomhangolás Módszer és Eszköznek a leírása teljes ráncfelvarráson esett át, új, szexi nevet és még szexibb leírást kapott!

Annyira jól sikerült az átkeresztelés, hogy a Masska Eklektikus Élményvásárán még néhány pasi is felkereste Ági standját, hogy megismerkedjen a Kebelbarát Kalauzzal.

Az eredeti leírás olyan hosszú volt, hogy be sem merem ide kopizni: a Melltartó Méret Finomhangolás Módszer és Eszköznek már a neve is olyan terjedelmes, hogy kitölt egy fél sales-oldalt, így szinte lehetetlen volt rövid, figyelemfelkeltő és frappáns üzenetet kapcsolni hozzá.
A szövegben szereplő leírások ugyan informatívak és hasznosak voltak, de túl sok minden került bele, nem „jött át”, hogy mi a szöveg célja.

Nem viccelek: az eredeti szöveg 3 oldal!
(úgy látom, Ági még nem cserélte le a szöveget, így ha kíváncsi vagy rá, itt még gyorsan megnézheted. Ha a linkre kattintva ugyanazt látod, mint itt lent, akkor már javította:))

Ekkor jött a csinosítgatás, egy kis zsírleszívás, egy kis cicifelvarrás és voilá! Itt láthatjátok a megújult verziót:

Kebelbarát kalauz©: találd meg a tökéletes melltartóméretet 5 egyszerű lépésben!

Fejezd be a mondatot!

A nap legszebb része, amikor hazamegyek és leveszem a ….

Ha a pontozott vonal helyére a melltartó került, akkor biztos te is ismered azt az érzést, amikor végre lekerül az a feszítő, szorító érzés a mellkasodról, mintha kilókkal könnyebb lennél!

Ennek az oka, hogy te is rossz méretű melltartót hordasz.

Ha szúr, ha nyom, ha kényelmetlen, ha nem tart, ha felcsúszik a hátadon, ha „négy melled” lesz tőle, mert felül, vagy oldalt is kibuggyan egy kis husi…

Irány a kuka!

Vegyél helyette egy tökéletes melltartót, ami tart, formáz és észre sem veszed viselését!

Hogyan?

A Kebelbarát kalauz© segítségével 5 egyszerű lépésben megtalálhatod az ideális méretet. Töltsd le, vágd ki, tedd a retikülödbe és mindig vidd magaddal, ha melltartót vásárolsz!
A használati utasítást követve gyerekjáték lesz a tökéletes méret kiválasztása!
Ez az eszköz többet fog neked segíteni, mint bármelyik eladó a fehérnemű boltban. 🙂

Töltsd le ezt a praktikus eszközt MOST, teljesen INGYEN!”

UPDATE!

A blog megírása után Ágnes jelezte, hogy kikerült a ráncfelvarrt szöveg is, ide kattintva megnézheted, milyen csinosan fest az oldalán:)

Kedvet kaptál?

Ess neki a hírlevél-feliratkoztató oldaladnak vagy egy termék-leírásnak és ne felejtsd el az előtte-utána állapotot megosztani kommentben!

 Legyél szorgalmas, like-olj a facebookon, szólj hozzá, olvasd a hírleveleket, mert úgy döntöttem, máskor is lesznek ilyen spontán jutalmazós-szövegírós rohamaim:)

 

Ahol a figyelemfelkeltő, ellenállhatatlan, hatékony webszövegek születnek.

Szolgáltatások

  • Marketing szövegírás
  • Tartalommarketing
  • Keresőoptimalizálás
  • Sales oldalak