fbpx
Ha ezt a bejegyzést októberben olvasod, akkor Budapesten. Ám ha már november után vagyunk, akkor…

Hú, annyi minden történt illetve történik mostanában, hogy azt sem tudom, hol kezdjem:)

1.) Birge webszövegei: új név, változatlanul hasznos tartalom!

Az első újdonság, hogy új nevet kapott a facebook és a Pinterest oldal, mostantól Birge webszövegei néven találsz meg a közösségi médiában.
Az elmúlt időszakban ugyanis simogattam néhány statisztikát, böngésztem pár visszajelzést, ástam néhány közvéleménykutat, és arra jutottam, hogy az emberek többsége nem a Webszövegeket keresi, ha szövegírást szeretne rendelni vagy tanulni, hanem bizony név szerint engem. Ez egyrészt nagyon megtisztelő, másrészt kicsit kellemetlen, hiszen most döbbentem rá: lehet, hogy egy csomóan meg sem találnak, mert a facebook nem tudja, hogy én vagyok az!
Most gyorsan orvosoltam ezt a problémát, és remélem, hogy a jövőben könnyebben rám lelnek:)

Ha már régi motoros vagy, ne aggódj: ugyanazokat az érdekes, izgalmas, hasznos, néhol szórakoztató tartalmakat kapod, mint eddig – csak a név változott:)

 

2.) Költözik a Webszövegek – méghozzá egy varázslatos helyre!

A másik, még ennél is fontosabb változás, hogy az idei telet Délkelet-Ázsiában fogom tölteni, főleg Baliról és Thaiföldről fogom írni a szövegeket, de a tervek szerint kicsit kiruccanok Ausztráliába és Szingapúrba is.
Ennek az okairól a videóban mesélek.

A live adás során a nagy izgalomban el is felejtettem megemlíteni, hogy az ázsiai tartózkodásom nem csak a városnézésről és a szörfözésről fog szólni: rengeteg tervem van, amiket szeretnék még megvalósítani. Kiülök majd a laptopommal egy szép, csendes helyre, és megcsinálom azokat a fejlesztéseket, amikre már régóta készülök;)

De ne aggódj, ennek csupa-csupa pozitív hatása lesz a te vállalkozásodra!

  1. Ugyanúgy készülnek majd a szövegek, az időeltolódástól függetlenül a magyar határidőnek megfelelően. Az egyetlen nagy különbség, hogy telefonon nem leszek elérhető, hiszen ennek hatalmas költségei lennének mindkét oldalon – de emailben, skype-on, messengeren ugyanúgy megtalálsz.
  2. Költözésem legnagyobb haszonélvezői pedig az Írd meg magad! tanfolyam diákjai lesznek, bevezetem ugyanis a Virtuális Osztálykirándulást: minden 2. héten élő bejelentkezés Ázsiából, ahol gyönyörű környezetben beszélgetünk a tanultakról, kérdezhetsz és megoszthatod az élményeidet az osztálytársaiddal.

Ne marad le semmiről!

Mindig készülök valami újdonsággal, és előfordulnak fontos változások is a Webszövegek háza táján.

Ha nem akarsz lemaradni, iratkozz fel a hírlevélre!

Ha megtanulni szeretnéd a szövegírást, ha te írod a szövegeidet, ha a tanfolyam érdekel, akkor ide kattintva iratkozz fel a különleges ajánlatért:

Ha kiszervezed a szövegírást, vagy gondolkodsz rajta, hogy ki szeretnéd szervezni, ha általános marketing tippeket szeretnél kapni, akkor ide kattints.

Ahol a figyelemfelkeltő, ellenállhatatlan, hatékony webszövegek születnek.

Szolgáltatások

  • Marketing szövegírás
  • Tartalommarketing
  • Keresőoptimalizálás
  • Sales oldalak