fbpx

Ismered a mondást a suszter cipőjéről?
Tudod, ő az, akinek a saját lábbelijére nincs ideje, ezért folyton kikandikál a lábujja, tátog a csizmája.
Pedig minden vásárló dicséri, hogy milyen ügyes.

Nos, hasonló a helyzet a szövegíró honlapjával.

Miközben magam is vallom, hogy a rendszeresen frissülő weboldal és hírlevél a legerősebb marketingeszközök közé tartoznak, az enyém az utóbbi időben kissé elhanyagolva érezte magát.

útépítés KRESZ-táblaHetek óta írom például a „Nem jön az ihlet – mit tegyek?” bejegyzés második részét, de – milyen ironikus! – nincs hozzá ihletem. Minden máshoz van, de az ihletgyűjtéshez pont nincs, így a félkész blog szomorúan csücsül a to-do listám legtetején.

De hogy senki ne maradjon blog nélkül, és az újonnan érkezettek is lássák, hogy van még itt élet, leírom egy pár pontban, hogy mivel foglalom el magam mostanában, hiszen munkám gyümölcsét hamarosan ti is élvezhetitek. Mert bár a blog látszólag nem frissül, a háttérben bizony zajlanak a dolgok!

 • A visszatérő szemfüles látogatók már észrevehettek kisebb-nagyobb változtatásokat a honlapon. Lassan de biztosan haladok egy dizájnfrissítés felé, alapos ráncfelvarrás várható, de sem a grafikai munka, sem a kódszerkesztés nem tartozik az erősségeim közé, így meglehetősen lassan haladok vele.
  Jogos a kérdés, hogy ha egyedül nem boldogulok, viszont rengeteg időmet veszi el a dolog, miért nem bízom egy az egyben egy ügyes szakemberre?
  Bevallom, gondoltam rá, de igazából élvezem, hogy valami újat tanulhatok. Olykor kicsit dühöngök, máskor viszont hatalmas sikerélményt ad, ha sikerül megoldanom egy problémát. Ez másfajta kreativitást igényel, mint a szövegírás:)
 • Bár a blogon nagy a csend, a Facebook oldalon zajlik az élet; szinte minden nap kerülnek újabb érdekességek, tippek a feliratkozottak hírfolyamába, péntekenként pedig motivációs apróságokkal adok egy utolsó löketet a munkahét befejezéséhez.
 • Természetesen új és meglévő ügyfeleim mit sem vesznek észre a háttérben folyó munkálatokból, ők továbbra is időben megkapják a megrendelt szövegeket, folyamatosan zajlanak az egyeztetések, készülnek az anyagok. Sőt, hamarosan még ennél is gördülékenyebben fog menni minden, hiszen jelenlegi kaotikus nyilvántartásomat szeretném egyszerűbbre cserélni, jelenleg különféle megoldásokat tesztelek, hogy nekem minél kevesebbet kelljen adminisztrálnom és minél többet foglalkozhassak a szövegírással.
  Ha sikerül megtalálnom az ideális eszközt (vagy esetleg egy kitartó asszisztenst), akkor a szövegek még gyorsabban készülnek el és még jobbak lesznek:)
 • Meglévő ügyfeleim körében elindítottam egy elégedettségi kérdőívet, ami nem csupán a kiküldött szövegek sikerét méri, de teret enged a kívánságlistának is, avagy mit szeretnének még a vásárlók?
  Van néhány ötlet, amire sajnos kategorikusan nemet kell mondanom, a megrendelő helyett elmosogatni például továbbra sem szeretnék, de sok remek javaslat volt, amiket megfontolás tárgyává teszek, sőt, néhányat már el is kezdtem megvalósítani. Ez a jelenlegi szolgáltatáscsomagok gyökeres átformálásával jár, így még egy kis türelmeteket kérem.
  Ha te is szeretnél ötleteket adni, vagy olyan szolgáltatást szeretnél rendelni, amit még nem látsz a honlapon (de azért témába vág), írd meg kommentben vagy küldj üzenetet!

Egyszóval a színfalak mögött továbbra is zajlik az élet és ennek eredményeit hamarosan ti is élvezhetitek!

Ahol a figyelemfelkeltő, ellenállhatatlan, hatékony webszövegek születnek.

Szolgáltatások

 • Marketing szövegírás
 • Tartalommarketing
 • Keresőoptimalizálás
 • Sales oldalak